Vertrouwen. Het was mijn woord in 2018.

Zoals je misschien wel weet was 2018 het jaar waarin ik mijn vaste baan opzei en volledig voor mijzelf begon. Het jaar waarin ik volledig losliet en durfde te vertrouwen op mijzelf, mijn intuïtie en het universum. Waarin ik echt voor mijzelf koos en mijn levensmissie ging volgen.

En met succes. Want na een jaar kan ik zeggen dat ik volledig financieel onafhankelijk ben, dat alles wat mijn intuïtie mij vertelde klopte en dat het de beste beslissing ooit is geweest.

Maar zonder vertrouwen had ik nooit de moed gehad op mijn vaste baan op te zeggen. Had ik nooit geloofd wat mijn intuïtie mij vertelde. Had ik nooit kunnen loslaten en het universum voor mij laten zorgen.

Vertrouwen is de basis van iedere moeilijke stap die je in je leven zet. De basis van loslaten wat jou niet meer dient en open staan voor wat komt, ookal weet je nog niet precies wat dat is. Het is zonder angst luisteren naar die stem van binnen en je hierdoor laten leiden. Het is vol overgave kiezen voor jezelf, in de weet dat het de juiste weg is.

En dat is precies wat ik mijn klanten leer. Hoogopgeleide gevoelige vrouwen die zo vast zitten in hun hoofd dat ze vergeten zijn om te voelen. Die zo verdwaald zijn in gedachten, plaatjes en verwachtingen dat ze de stem van hun intuïtie niet meer herkennen. Die worstelen om alle ballen in de lucht te houden en niet meer weten wie zij in essentie zijn. Vrouwen die constant naar buiten aan het voelen zijn, maar nooit geleerd hebben om naar binnen te voelen.

Die vrouwen leer ik dat het ook anders kan. Dat jouw gevoel je sterkste punt is. Dat het ok is om niet mee te gaan in het tempo van de huidige maatschappij. Dat je je eigen pad mag kiezen en niet altijd in de pas hoeft te lopen. Dat je voor jezelf mag kiezen, ondanks de verwachtingen van anderen. Dat je balans kunt creëren door je energie te beschermen en je grenzen aan te geven. Dat jouw intuïtie er altijd is, en jou altijd in de juiste richting stuurt. Dat je mag vertrouwen dat er voor je gezorgd wordt, als je maar durft te ontvangen.

Dat je gevoel je kracht is, en dat je hier op mag vertrouwen.

—–

En ben jij nou ook zo’n gevoelige vrouw zijn vast zit in haar hoofd. Voel dan eens of een intuïtief coachtraject bij jou zou passen. Ik breng jou met liefde weer in contact met jezelf en je gevoel zodat ook jij weer durft te vertrouwen.

Liefs,

Marije

“Waar gevoel is, is kracht”