1:1 Reiki Mentorship

Groei naar een nieuwe vorm. Waarin jij meer rust, vertrouwen, verbinding en innerlijke stevigheid ervaart in het ondernemen.

Dit Reiki mentorship is speciaal voor Reiki Lovers die klaar zijn om af te zakken naar een dieper niveau van vertrouwen, ontvangen en ontvouwing. Je verdiept jouw Reiki kennis en kunde, en hoe je dit (nog verder) kunt inzetten voor jouw eigen transformatie en (business) groei.

Door dieper te verbinden met jouw kern, te openen en te verzachten ontstaat er ruimte voor groei. Groei naar een nieuwe vorm. Waarin jij meer rust, vertrouwen, verbinding en innerlijke stevigheid ervaart in je leven en het ondernemen. En op een diepere laag (energetisch) open gaat staan voor het ontvangen van nieuwe mogelijkheden en overvloed.

Je kunt kiezen voor 1 dag of een 3 maanden traject.

 

Ik ben Marije

Intuïtief Coach, Reiki Master & Ondernemer (vanaf 2016).

Het is mijn missie om vrouwen bij elkaar te brengen, te verbinden en in het licht te zetten.

Zodat ze zichzelf en anderen kunnen helen, dragen en liefhebben. Jouw bijdrage aan de wereld vraagt van je om volledig aanwezig te zijn. Om op te komen dagen, iedere keer weer. En om jezelf in te brengen, hoe moeilijk of zwaar dat soms ook voelt. Dat hoeft niet alleen.

Ik overzie veel vrouwenthema’s en begeleidt vrouwen om het ‘natuurlijke’ als minder tegennatuurlijk te laten voelen. Want het voelt soms tegennatuurlijk om je over te geven en vol te vertrouwen op je eigen energie en vrouwelijke wijsheid.

“Ik heb een enorme groei doorgemaakt, zowel persoonlijk, spiritueel en als ondernemer! Ik ervaar vertrouwen, plezier en purpose in mijn bedrijf en voel zoveel meer stevigheid in de waarde en kwaliteit van mijn werk. Ik krijg dat ook vol enthousiasme van mijn klanten terug.”

Anne Mathot – Creativiteits Psycholoog

“Jouw energie, visie en energie kennis vind ik echt een inspiratie. Het heeft me zoveel meer gebracht dan verwacht! Ik ervaar nu meer vertrouwen en rust in mezelf en mijn bedrijf. Ik durf meer op mijn gevoel te vertrouwen. Er gebeurt meer, terwijl ik alles ‘als vanzelf’ laat ontstaan.” 

Mijke Vlasveld – Vrijheidscoach

“In mezelf en mijn business ervaar ik nu flow, ease, vrijheid en trek ik kansen, klanten en geld aan. Ik voel een diep vertrouwen en ervaar dat ondernemen vanuit de juiste energie leuk, makkelijk en luchtig is.“

Jette van Duijn – Methode- en programma specialist

“Marije heeft een licht in mij aan gezet. Er was geen betere coach om van te leren”

Marjolijn Desmet

Mijn expertise

1) Vrouwelijke invloed (creatiekracht)

Ik werk met jouw natuurlijke vrouwelijke kwaliteiten en hoe je deze kunt inzetten voor een positieve invloed op jezelf en de wereld. Je raakt dieper verbonden met je eigen vrouwelijke wijsheid. En je wordt aangesproken op jouw (vrouwelijke) invloed en begeleid om deze te verfijnen en te vergroten. Altijd vanuit liefde en erkenning voor wie jij bent.

2) Meebewegen met fluctuatie en dynamiek (flow)

Ik leer je optimaal gebruik te maken van jouw vrouwelijke kracht in iedere fase en seizoen. Door overgave, vertrouwen en afstemmen op de natuurlijke flow leer jij moeiteloos mee te bewegen, en gebruik te maken van jouw natuurlijke vrouwelijke kwaliteiten. Zodat je meer plezier, vertrouwen, verbinding en ease in je leven en je business ervaart.

3) Energetische verdieping & integratie (verstevigen)

Je leert zelf je energie herstellen, versterken en behouden, zonder teveel weg te geven. Zodat je in evenwicht, verbonden en in het vertrouwen blijft, ook als het ‘wiebelt’ of even niet stroomt. Samen werken we aan een grotere energetische draagkracht waardoor jij op een natuurlijke en zachte wijze steeds meer geld, kracht en liefde kunt ontvangen en vasthouden, zonder dat het te veel of te zwaar voelt.

Wat levert dit mentorship jou op?

=

Verdieping van jouw eigen Reiki kennis en kunde. En hoe je dit (nog meer) kunt inzetten voor jouw eigen transformatie en groei.

=

Een natuurlijke manier van leven en ondernemen waarin jij mag verzachten en ontvangen, in plaats van moeten jagen en stretchen.

=

Een diepe onderstroom van liefde, vertrouwen en gedragenheid die constant voelbaar is, ook als het leven of je business even niet stroomt.

=

Meer kennis en toepassing van jouw vrouwelijke kwaliteiten, creatieritme en energie.

=

Omgaan met alle dynamiek in jezelf, het ondernemen en het vrouw-zijn, zonder er teveel door afgeleid te worden.

=

Zelf je energie kunnen herstellen, versterken en behouden, zonder te veel weg te geven.

“Door dit Mentorship heb ik mijn innerlijke kracht weer gevoeld en is er in mezelf meer rust en vertrouwen ontstaan. Ik heb geleerd om mijn energie te beschermen, vaker stil te staan en vooral om te vertrouwen op mezelf en mijn gevoel. Ik had me geen betere coach kunnen wensen!”

Annemiek – Energie therapeut

“Marije heeft mij geholpen om op een dieper niveau te verbinden met mezelf. Waardoor ik nu heel goed weet wat ik wil, mijn energie goed kan beschermen en een diep vertrouwen voel in mijzelf en mijn kunnen. Ik ben Marije nog elke dag dankbaar voor al haar prachtige lessen“

Kim Schollema –Beeldend Therapeut

Let’s Connect

Marije de Jong
Marije(at)naturalflowcoaching.nl
Kvk: 64990737

Mijn praktijk is in Utrecht.

Heb je een vraag, wil je je aanmelden of graag kennismaken? Vul dan het formulier hiernaast in en dan reageer ik z.s.m. op jouw bericht.

“Hoe steviger je staat,
hoe meer je kunt dragen.
Hoe meer je loslaat,
hoe meer je kunt ontvangen”