Oshine is a beautiful creative multi-layout, multi-purpose wordpress portfolio theme with 18 unique demos. Oshine has been rated as one of the Best Portfolio & Photography themes in many popular blogs. We have carefully crafted each & every demo to ensure that a clean and modern design is carried through. Great design and Powerful features makes Oshine irresistible.

Follow Us

Copyright 2014 Brand Exponents All Rights Reserved

Reiki in Utrecht

Wil jij meer leren over contact maken met je intuïtie, het volgen van je hart of de werking van energie? Doe dan mee met een Reiki cursus en leer om meer in contact te komen met je lichaam en gevoel.

Reiki 1 cursus

Wil jij leren om meer in contact te komen met je gevoel en intuïtie? Geblokkeerde energie weer te laten stromen in je lijf? Je bewustwording en spirituele groei te vergroten? En je weerstand en vitaliteit te vergroten en weer in balans te komen?

Dan is de Reiki 1 cursus echt iets voor jou!

Meer info

Reiki 2 cursus

Waar een Reiki 1 cursus vooral fysiek werkt ga je met een Reiki 2 cursus de verdieping in. Op de dag krijg je 1 inwijding en leer je vervolgens drie symbolen met elk een eigen intentie en werking. Met behulp van de symbolen leer je de Reikistroom krachtiger te maken. Je leert op emotioneel en mentaal niveau te behandelen waardoor de Reiki gerichter naar de oorzaak van de klacht kan gaan.

Meer info
Yolanda Ketel – Yoga docent
Ik ben enorm onder de indruk van de expertise van Marije, de manier waarop ze persoonlijke aandacht combineert met het bij elkaar houden van de visie van de workshop en het groepsproces, de goedgekozen inzichtgevende oefeningen. Het is een feestje om te mogen leren van Marije – een lief, warm en mooi mens! Veel dank voor je hulp om te groeien
Mandy Israel – Coach & Healer
Vandaag een inspirerende workshop gehad over energie. Zelf kunnen ervaren wat energie daadwerkelijk met je doet en tips meegekregen die ik direct kon toepassen. Wil je dichter bij je gevoel komen en je energie bewaken, dan zit je bij Marije zeker aan het juiste adres
Schrijf mij in!
Blijf op de hoogte
Instagram
Contact

Marije de Jong
Life Coach Utrecht
Rocky Mountains 13
3524 XM Utrecht
+31 640072100
marije@naturalflowcoaching.nl