Heb je er ooit wel eens bij stil gestaan dan geld uit energie bestaat. En dat je jouw relatie met geld kunt verbeteren met behulp van Reiki?

Momenteel werk ik hieraan met een van mijn klanten. Een onderneemster die een succesvolle en stromende business heeft, maar toch vaak een tekort ervaart op geld. Zij kan de ene maand ontzettend veel omzet draaien. Terwijl er de volgende maand nauwelijks iets binnenkomt. Het frustreert haar, omdat de geldstroom zo grillig voelt. Hierdoor vertrouwt ze geld niet. En heeft ze het gevoel dat het haar ieder moment kan ontglippen. Er is hier duidelijk een verstoorde relatie met geld. Want zou je dit vertalen naar een liefdesrelatie, dan zou je weinig vertrouwen hebben in een gezamenlijke toekomst 😉

Het interessante is dat Geld en Liefde dezelfde energie is. En dat je jouw relatie met geld, zou kunnen zien als een liefdesrelatie. Een relatie waar jij zelf aan kunt werken en kunt helen met Reiki. Bijvoorbeeld door geld als een persoon te zien. En contact te maken met de energie van deze ‘persoon’. Wat voor energie voel je? Voelt het veilig, stevig en gegrond? Of juist onrustig en vluchtig? Stroomt er liefde tussen jullie? Of voelt het als een onveilige verbinding waar je niet op durft te vertrouwen?

Vervolgens kan je deze ‘relatie’ gaan helen met Reiki. Door jouw relatie met geld (of de ‘persoon geld’) tussen je handen te visualiseren en er liefdevolle en helende energie naartoe te sturen. Met hierbij de intenties en wensen die je hebt voor deze relatie. Als je Reiki 2 of 3 hebt kan je de symbolen toevoegen. Waarmee je ook jouw belemmerende overtuigingen en patronen rondom geld kunt helen, of de geldblokkades vanuit jouw familielijn.

Als je visueel bent ingesteld zou je erbij kunnen visualiseren wat voor soort relatie je wenst. Of het koppelen aan jouw ervaring met een veilige en stevige verbinding (bijv. met jouw huidige partner). Een partner die je vertrouwt en die er altijd voor je is als je het nodig hebt. Die jou beschermt en waarbij je mag leunen. En waarin je blijft investeren zodat de liefde blijft groeien.

Op deze manier kan je op een heel zachte en makkelijke manier werken aan jouw relatie met geld en zal je merken dat wanneer je dit regelmatig doet, de liefde tussen jou en geld zal groeien. En het hierdoor steeds meer naar je toe komt en langer bij je blijft.

Ik ben heel benieuwd hoe jij jouw relatie met geld ervaart. En of je deze oefening gaat inzetten? Ik vind het superleuk als je mij dit laat weten en jouw ervaring deelt!

Liefs, Marije

“Waar gevoel is, is kracht”