Reiki 3a training in Utrecht- Reiki Master

“De Reiki 3a training vond ik extra bijzonder omdat je weer een niveau dieper gaat, en echt ja zegt tegen Reiki in je leven. Voor mij persoonlijk is er iets doorbroken. Gevoelsmatig heb ik altijd begrepen dat we onderdeel zijn van een groter geheel, nu kan ik het zien. Het heeft in die zin mijn perspectief op de wereld veranderd. Ook oude pijnen en blokkades ben ik in een heel hard tempo aan het opruimen. Met Reiki 3 verandert er echt iets in je leven.”

Nina Felius-Brugmans – Eigenaar Empowervrouw Community

“Wat een prachtige reis heb ik met Marije gemaakt! De Reiki energie is een enorme krachtige tool om weer in contact te komen met mijn kern, met wie ik werkelijk ben en wat ik hier te doen heb. Ik heb geleerd om weer te leven met een open hart, vol liefde, compassie en licht.”

Annemarie Kloppenburg – Reiki Master & Coach

“Deel jouw kracht, licht & liefde met de wereld.”

Je zoekt meer verdieping in Reiki en je wilt graag:

=

De cirkel rond maken en Reiki Master worden.

=

Diepe heling ervaren op zielsniveau, de blauwdruk van wie jij bent.

=

Meer innerlijke stevigheid en vertrouwen voelen in jezelf (en je bedrijf).

=

Nog verder verdiepen in Reiki en op alle lagen (mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel) kunnen helen.

=

Je openen voor onvoorwaardelijke (zelf)liefde en een directe verbinding met de Bron ervaren.

=

Kiezen voor Reiki als deel van je leven. Met alle lessen die hierbij horen.

=

Je bewustwording en spirituele groei nog verder vergroten.

=

Jouw kracht, licht en liefde nog meer uitdragen in de wereld.

“Voor mij persoonlijk is er iets doorbroken. Met Reiki 3 verandert er echt iets in je leven.”

Leer helen op zielsniveau en wordt Reiki Master

De stap richting jouw “meesterschap”

Tijdens de Reiki 3a training in Utrecht ontvang jij jouw laatste inwijding in Reiki en leer je het vierde symbool. Jouw energiestroom wordt enorm versterkt en dit stelt je in staat tot een diepere verbinding met het helen van jezelf en anderen op zielsniveau. Met Reiki 3a zet je een stap op weg naar jouw meesterschap. Meersterschap betekent dat je het beoefenen van Reiki ‘meester’ bent. In deze fase heb je ervoor gekozen om Reiki helemaal eigen te maken en te blijven toepassen in je leven. Je kiest voor Reiki als deel van je leven. De inwijding van Reiki 3a nodigt je uit je licht, liefde en kracht nog verder uit te dragen in de wereld. Met de keuze van Reiki 3 kies je voor de bereidheid om je eigen belemmerende patronen te zien en los te laten, jezelf volledig open te stellen voor onvoorwaardelijke liefde en te blijven leren van jezelf en je ervaringen. Na het afronden van deze training mag je jezelf Reiki Master noemen.

Ik ben Marije

Intuïtief Coach, Reiki Master & Ondernemer (vanaf 2016).

Als Reiki Master &  Coach zet ik zowel Reiki als Coaching in, om te werken aan jouw (zelf)helende en transformerende energie. Zodat jij voorbij de vorm kunt groeien die je nu kunt bedenken met je hoofd.

Het effect hiervan is blijvend, omdat we letterlijk een nieuwe vorm voeden. En een oude vorm loslaten. De vorm van je huidige zelf, bedrijf, patronen en blokkades ga jij hiermee ontstijgen.

Want er is maar één ding zó krachtig, dat het een nieuwe vorm kan scheppen. En dat is (levens)energie. Reiki is levensenergie. Wanneer je hiermee leert werken, ga jij kracht voelen. Je gaat krachtig vormgeven, Zijn en ontvangen.

 

“Marije ‘is’ Reiki, deelt haar kennis en ervaring en zorgt tijdens de training voor een veilige en warme sfeer. Reiki 3 heeft mij nog meer verdieping gebracht door de krachtige energie en doordat ik deze nu kan inzetten op alle (holistische) niveaus. Door mezelf of een thema/ situatie regelmatig Reiki te geven merk ik dat ik me heel helder en stevig voel. Het helpt me om in een hectische tijd dichtbij mezelf te blijven en mijn eigen keuzes te maken, ook in mijn werk als psycholoog.”

Annet - Psycholoog

“Marije is de ideale coach en Reiki master voor mij. Met haar zachte energie, vrolijkheid en capaciteit om iedereen zich welkom en gezien te laten voelen. Ze volgt de energie van de groep en weet al onze uitdagingen bij elkaar te brengen. Ik ben dankbaar dat ik inmiddels al jaren Reiki als basis mag ervaren in mijn leven. Het helpt mij on in contact te blijven met mijn intuïtie en mijn energie te doseren. Ik gun iedereen deze prachtige stroom. “

Josephine Blom

“Reiki heeft echt mijn leven en bedrijf veranderd. De grootste transformatie is de liefde voor mijzelf, het vertrouwen in mijn bedrijf en de diepgang die ik nu met klanten heb. Hierdoor ben ik een veel zachtere ondernemer geworden, voel ik de essentie en ben ik thuisgekomen bij mijzelf.”

Rosanne Raubun – Business Coach & Dreamdesigner

Let’s Connect

Marije de Jong
Marije(at)naturalflowcoaching.nl
Kvk: 64990737

Heb je een vraag, wil je je aanmelden of graag kennismaken? Vul dan het formulier hiernaast in en dan reageer ik z.s.m. op jouw bericht.

“Marije heeft een licht in mij aan gezet. Er was geen betere Reiki Master om van te leren”

Marjolijn Desmet