Reiki 3a opleiding – Reiki Master

Heling en groei op zielsniveau

Reiki Master opleiding

De Reiki 3a opleiding vond ik extra bijzonder omdat je weer een niveau dieper gaat, en echt ja zegt tegen Reiki in je leven. Marije creëert een fijne setting waarin alles gedeeld mag worden. Op haar eigen warme manier stelt ze elke keer de juiste vragen, waardoor alle ervaringen er mogen zijn en kunnen integreren. Voor mij persoonlijk is er iets doorbroken. Gevoelsmatig heb ik altijd begrepen dat we onderdeel zijn van een groter geheel, nu kan ik het zien. Het heeft in die zin mijn perspectief op de wereld veranderd. Ook oude pijnen en blokkades ben ik in een heel hard tempo aan het opruimen. Met Reiki 3 verandert er echt iets in je leven.

Nina Felius-Brugmans Consultant & Eigenaar Empowervrouw Community

Ondernemen vanuit rust en vertrouwen, business flow, business-ease, Reiki, ondernemen met energie, flow in je bedrijf, zachte kracht, vrouwelijke energie, vrouwelijke ondernemer

Reiki heeft echt mijn leven en bedrijf veranderd. De grootste transformatie is de liefde voor mijzelf, het vertrouwen in mijn bedrijf en de diepgang die ik nu met klanten heb. Hierdoor ben ik een veel zachtere ondernemen geworden, voel ik de essentie en ben ik thuisgekomen bij mijzelf.

Rosanne Raubun – Business & Energy Designer

Reiki Master opleiding

Marije heeft een licht in mij ‘aan’ gezet en voor mij was er geen betere Reiki Master om van te leren! Nu zet ik Reiki in als onderdeel van mijn Life & Business coaching, waarmee ik een extra, verdiepende dimensie toevoeg aan het proces van mijn klanten. Super waardevol! Voor mijn klanten en voor mijzelf. Ook op eigen thema’s en vraagstukken zet ik Reiki regelmatig in om dingen te helen en weer te laten stromen. Reiki is voor mij een basis die iedereen zou moeten hebben!

Marjolijn DesmetHolistic Life & Business Mentor

“Deel jouw kracht, licht & liefde met de wereld”

Wil jij graag….

N

De cirkel rond maken en Reiki Master worden?

N

Nog verder verdiepen in Reiki en op alle lagen (mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel) kunnen helen?

N

Kiezen voor Reiki als deel van je leven. Met alle lessen die hierbij horen?

N

Diepe heling ervaren op zielsniveau, de blauwdruk van wie jij bent?

N

Je openen voor onvoorwaardelijke liefde en een directe verbinding met de Bron ervaren?

N

Je bewustwording en spirituele groei nog verder vergroten?

N

Meer innerlijke stevigheid en vertrouwen voelen in jezelf (en je bedrijf?)

N

Jouw kracht, licht en liefde nog meer uitdragen in de wereld?

Reiki 3a opleiding: wordt Reiki Master

Wat is Reiki 3a?
Bij Reiki 1 heb je vooral geleerd fysiek te werken. Met Reiki 2 ben je de verdieping in gegaan en is je beleving van Reiki intenser en breder geworden. Je Reiki stroom is krachtiger en met behulp van de symbolen heb je geleerd direct op emotioneel en mentaal niveau te behandelen. Met Reiki 3a zet je de volgende stap. De stap richting jouw ‘meesterschap’.

Leer helen op zielsniveau en wordt Reiki Master
Tijdens de Reiki 3a opleiding ontvang jij jouw laatste inwijding in Reiki en leer je het vierde symbool. Jouw energiestroom wordt enorm versterkt en dit stelt je in staat tot een diepere verbinding met het helen van jezelf en anderen op zielsniveau. Met Reiki 3a zet je een stap op weg naar jouw meesterschap. Meersterschap betekent dat je het beoefenen van Reiki ‘meester’ bent. In deze fase heb je ervoor gekozen om Reiki helemaal eigen te maken en te blijven toepassen in je leven. Je kiest voor Reiki als deel van je leven. De inwijding van Reiki 3a nodigt je uit je licht, liefde en kracht nog verder uit te dragen in de wereld. Met de keuze van Reiki 3 kies je voor de bereidheid om je eigen belemmerende patronen te zien en los te laten, jezelf volledig open te stellen voor onvoorwaardelijke liefde en te blijven leren van jezelf en je ervaringen.

Hoe is de Reiki 3a opleiding opgebouwd?

 

De Reiki 3a opleiding bestaat uit 2 trainingsdagen. Tijdens deze dagen gaan we nog meer de diepte in en ga je voor je meesterschap. Je kiest voor Reiki 3a als je Reiki echt in je leven wilt blijven toepassen.

Je ontvangt de laatste inwijding en leert het vierde symbool. Waarmee je leert helen op zielsniveau. Na het afronden van deze opleiding mag je jezelf Reiki Master noemen.

 

*Je kunt de Reiki 3a opleiding ook combineren met de Reiki 3b opleiding. Dit is een individueel opleidingstraject van een half jaar om zelf Reiki Trainer te worden. Na deze opleiding kan je zelfstandig jouw eigen Reiki cursussen geven.

 

 De Reiki 3a opleiding is inclusief:

N

Reiki 3 Inwijding & vierde symbool.

N

Twee opleidingsdagen waarin je jouw Reiki kennis en vaardigheden kan verdiepen en verder ontwikkelen.

N

Een erkend Reiki Master certificaat

N

Toegang tot de Reiki 3a modules van mijn online Reiki academie (t.w.v. 500 euro).

N

Onbeperkt toegang tot de academie + alle updates en aanvullingen in de toekomst (t.w.v. 400 euro).

N

BONUS: Toegang tot alle Reiki 1 + 2 modules van mijn online Reiki academie. Meer dan 40 verdiepende video’s, werkboeken, oefeningen, meditaties en technieken voor zelfheling en het behandelen van anderen (t.w.v. 1000 euro).

*Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Reiki Master cursus

Ik heb van Marije de Reiki master (3a) inwijding mogen ontvangen. Het is het natuurlijke vervolg op Reiki 1& 2. Elke keer ervaar ik weer een nieuwe laag die zich mag laten zien en die ik met licht en liefde mag omarmen. Marije is de ideale coach/master voor mij hierin. Met haar zachte energie, vrolijkheid en capaciteit om iedereen zich welkom en gezien te laten voelen. Ze volgt de energie van de groep en weet al onze uitdagingen bij elkaar te brengen. Ik ben dankbaar dat ik de inwijding heb mogen ontvangen en inmiddels al jaren Reiki als basis mag ervaren in mijn leven. Het helpt mij om in contact te blijven met mijn intuïtie en mijn energie te doseren. Ik gun iedereen deze prachtige stroom.

Josephine Blom

Reiki 3a cursus

Marije ‘is’ Reiki, deelt haar kennis en ervaring en zorgt tijdens de opleiding voor een veilige en warme sfeer met meer dan genoeg aandacht voor ieders verhaal en proces. En juist dit delen en samen ervaren is zo waardevol en maakt de trainingsdagen magisch! Reiki 3 heeft mij nog meer verdieping gebracht door de krachtige energie en doordat ik deze nu kan inzetten op alle (holistische) niveaus. Door mezelf of een thema/situatie regelmatig Reiki te geven merk ik dat ik me heel helder en stevig voel. Het helpt me om in een hectische tijd dichtbij mezelf te blijven en mijn eigen keuzes te maken, ook in mijn werk als psycholoog.

AnnetPsycholoog