Oshine is a beautiful creative multi-layout, multi-purpose wordpress portfolio theme with 18 unique demos. Oshine has been rated as one of the Best Portfolio & Photography themes in many popular blogs. We have carefully crafted each & every demo to ensure that a clean and modern design is carried through. Great design and Powerful features makes Oshine irresistible.

Follow Us

Copyright 2014 Brand Exponents All Rights Reserved

Intuïtieve coaching in Utrecht

Leer te vertrouwen op je gevoel

Zou je graag keuzes willen maken die vanuit je hart? Willen vertrouwen op je intuïtie en gevoel? Rust willen ervaren in je hoofd en je lijf? Je niet meer laten tegenhouden door je angsten en twijfels? Meer richting en balans ervaren in je leven?

 
Als intuïtief coach is het mijn hartmissie om jou weer in contact te brengen met je intuïtie. Omdat ik geloof dat intuïtie je vertrouwen, rust en richting geeft.
Mijn coaching is erop gericht om jouw innerlijk kompas te vinden, zodat jij weer kunt vertrouwen op je gevoel. Dit doe ik door hoofd en hart te verbinden. Maar ook door te werken met mindset, lichaam en energie (Reiki). Zodat er een volledige verbinding ontstaat op zielsniveau en jij weer kunt leven vanuit jouw ‘natuurlijke flow’.

 

 • RECONNECTION SESSIE

 • 395

  478 euro incl. btw
 • Intensieve sessie van 2,5 uur
 • Ervaar (opnieuw) verbinding met je hart en intuïtie
 • INHOUD RECONNECTION SESSIE:

  Tijdens deze sessie van 2,5 uur maak je (opnieuw) contact met je hart en intuïtie. In een ochtend of middag gaan we aan de slag met jouw thema. Je wordt hier door mij intensief op gecoacht, waardoor er nieuwe inzichten en mogelijkheden ontstaan. Ook ontvang je een heerlijk ontspannen Reiki Reconnection Sessie waarbij ik je verbind met jouw kern, zodat jouw energie weer gaat stromen. Na deze sessie voel je (weer) verbinding met jezelf en je intuïtie en weet je welke stappen je vanuit je hart wilt nemen

 • INCLUSIEF:

  Coachsessie en Reikisessie

 • Ja, ik wil een Reconnection Call
 • HART TRAJECT

 • 1595

  1930 euro incl btw
 • 4 maanden/ 7 intensieve sessies
 • Maak verbinding met je hart en intuïtie en leer te vertrouwen op je gevoel
 • INHOUD HART TRAJECT:

  In dit traject werk je aan de verbinding met je hart en intuïtie. Je leert (beter) omgaan met je gevoeligheid en hoe je meer kunt vertrouwen op jezelf en je gevoel. Ook ontvang je een Reiki behandeling die je weer in verbinding brengt met jouw kern.

 • THEMA'S:
  • Wie ben ik en wat wil ik?
  • Leven vanuit jouw innerlijk kompas
  • Rust in je hoofd en landen in je lijf
  • Aanpakken van belemmerende patronen en overtuigingen
  • Omgaan met je gevoeligheid en bescherming van je energie
  • Vertrouwen op jezelf, je intuïtie en je gevoel

 • INCLUSIEF:
  • 6 intensieve coachsessie van 90 minuten.
  • 1 Reiki Reconnection Sessie van 90 minuten.
  • Op maat gemaakte oefeningen, feedback en sparmogelijkheden tijdens het gehele traject.
  • Liefdevolle begeleiding van een zeer ervaren coach en reiki master

 • Ja, ik wil een Hart Connectie Call
 • ZIEL TRAJECT

 • 2295

  2777 euro incl. btw
 • 6 maanden / 10 intensieve sessies + Reiki 1 cursus (t.w.v. 397 euro)
 • Creëer verbinding op zielsniveau en ontdek jouw diepere missie
 • INHOUD ZIEL TRAJECT:

  In dit traject ga je nog een stapje verder. Je gaat nog dieper ervaren wat je te doen hebt op zielsniveau. Je gaat intensief aan de slag met Reiki en je leert hoe je dit kunt toepassen op jouw eigen thema's. Door de krachtige combinatie van Coaching en Reiki zal er veel in beweging komen en een verandering op zielsniveau plaatsvinden. Door het ontvangen van de eerste graad in Reiki heb je een krachtige tool in handen die je de rest van je leven kunt inzetten.

 • THEMA'S:
  • Wie ben ik en wat wil ik?
  • Leven vanuit jouw innerlijk kompas
  • Rust in je hoofd en landen in je lijf
  • Aanpakken van belemmerende patronen en overtuigingen
  • Omgaan met je gevoeligheid en bescherming van je energie
  • Vertrouwen op jezelf, je intuïtie en je gevoel
  • Je hart volgen en je zielsmissie leven
  • Reiki inzetten voor meer flow in je lijf en leven (of bedrijf)

 • INCLUSIEF:
  • 10 intensieve 1-op-1 sessies van 90 min (coaching en/of reiki).
  • Op maat gemaakte oefeningen, feedback en sparmogelijkheden tijdens het gehele traject.
  • Reiki 1 cursus (t.w.v. 397 euro) inclusief erkend certificaat* (*wanneer je al Reiki hebt, wordt dit vervangen door een Reconnection Sessie na afloop van het traject).
  • Liefdevolle begeleiding van een zeer ervaren coach en reiki master.

 • Ja, ik wil een Ziel Connectie Call
Intuitieve coaching - life coach - coach utrecht - energiebescherming - intuitie - balans -keuzestress

Annemiek (29 jaar)
Marije straalt een enorme warmte en fijne energie uit, waardoor ik direct voelde dat zij de juiste coach was voor mij. Door het coachtraject heb ik mijn innerlijke kracht weer gevoeld en is er in mezelf meer rust en vertrouwen ontstaan. Ik heb geleerd om mijn energie te beschermen, vaker stil te staan en vooral om te vertrouwen op mezelf en mijn gevoel. Het coachtraject is mij heel goed bevallen. Ik keek uit naar iedere coachsessie, het voelde steeds weer als een cadeautje. De intuïtieve manier waarop Marije coacht zorgt voor verrassende en zeer passende oefeningen in het moment. Ze ziet echt wie je bent en weet precies de vinger op de zere plek te leggen. Ik had me geen betere coach kunnen wensen!

burn-ou - keuzes maken - gedachtes - gevoelens - luisteren naar je gevoel - gedachtenpatronen - mindset - controle - angsten - paniekaanvallen

Froukje (30 jaar)
Marije heeft me heel erg geholpen bij het verschil leren kennen tussen gedachten en gevoel. De rust waarmee ze mij heeft geleerd om te gaan met mijn eigen beperkende gedachtes heeft mij heel veel opgeleverd. Ik probeer te vertragen, meer in het moment te leven en mezelf uit te dagen meer mijn gevoel te volgen. Het belangrijkste dat ik heb geleerd is om te vertrouwen op mezelf. Nu ben ik zaken aan het proberen die ik voorheen niet durfde. Ik vond het een feestje om naar de coachsessies te gaan. Marije luistert zo ontzettend goed. Ik ken weinig mensen die zo goed horen wat de ander daadwerkelijk zegt. Lieve Marije, nu ik dit zo opschrijf bedenk ik me weer hoeveel je voor me hebt betekend!

energiebalans - reiki -e nergie-coaochtraject

Heleen (32 jaar)
Ik liep er de afgelopen jaren al vaker tegenaan dat ik over mijn grenzen ging en onvoldoende luisterde naar mijn gevoel, met als gevolg dat mijn energie uit balans was. De coaching van Marije heeft die patronen verduidelijkt en inzicht en handvaten gegeven over hoe ik hier beter mee om kan gaan. Marije weet snel de vinger op de zere plek te leggen, de goede vragen te stellen, gebruikt mooie metaforen en voelt feilloos aan waar er op dat moment behoefte aan is. Het belangrijkste wat ik heb geleerd is om te vertrouwen op mijn gevoel en intuïtie en dat het er mag zijn. De ondersteuning van de reikibehandelingen en het leren van Reiki heeft dit bekrachtigd en meer verankerd in mijn lichaam. Het heeft me een gevoel van rust gegeven, ook in stressvolle situaties waarin ik voorheen in oud gedrag zou zijn vervallen. Het coachtraject heeft bijgedragen aan het maken van keuzes voor mezelf en mijn gezin waar ik heel dankbaar voor ben en wat mij dichter bij mezelf heeft gebracht. Het voelt als thuiskomen.

Coachtraject - licht - intuitie -intuitief -gevoel

Danielle (33 jaar)
Marije coacht liefdevol, intuïtief en geeft vertrouwen. Waar nodig confronteert ze je, maar altijd op een milde manier. Door het coachtraject heb ik meer inzicht in mijzelf gekregen en ben ik weer in contact met mijn gevoel. Dat zorgt voor rust, ruimte en richting in mijn hoofd en in mijn hart. Lieve Marije, samen beleefden we hele mooie magische momentjes. Dankzij jou ga ik nu vol vertrouwen verder op mijn échte pad. Op weg naar een licht leven!

Jette (29 jaar)
Marije is mega gegrond, open, ontspannen en eerlijk. Ze heeft volledig oog en oor voor je en sluit perfect aan bij waar jij bent. Door de intuïtieve coaching heb ik nieuwe inzichten gekregen in persoonlijke belemmeringen en overtuigingen en heb ik nu manieren geleerd om hiermee te dealen.
Het belangrijkste dat ik heb geleerd is dat naast je hoofd (mentaal), je lichaam ook altijd aanwezig is (fysiek, spiritueel, emotioneel) en dat je hier altijd op kunt vertrouwen. Dat je altijd opnieuw kunt kiezen of je je wilt laten leiden door angst of door verlangen/liefde.
Het belangrijkste is dat dit coachtraject mij extra vertrouwen heeft gegeven bij het realiseren van mijn droom. Ik weet en voel nu dat ik op het goede pad zit.

Paula (29 jaar)
Ik vond het prettig dat Marije haar eigen gevoel gebruikte en mij motiveerde om dit ook te doen. Ik ben me nu al een stuk bewuster van wat mijn intuïtie mij op sommige momenten vertelt en daardoor durf ik ook vaker naar mijn gevoel luisteren. Het coachtraject heeft me veel nieuwe inzichten gegeven, waar ik verder mee aan de slag ga en die een positief effect hebben op wie ik ben.

Wil je weten welk coachtraject het beste bij jou past?
Vraag dan hier een gratis Soul Connection Sessie aan.
Maak in 30 minuten kennis met mij en mijn VOEL-methode en ervaar zelf of ik jou kan helpen.
Ja, dat wil ik!
Ik ben Marije, intuïtief coach en soul connector.

Ik help hoogopgeleide vrouwen de reis van hoofd naar hart te maken.

Mijn VOEL-methode is erop gericht om jou weer in contact te brengen met jouw innerlijk kompas. Dit doe ik door hoofd en hart te verbinden, maar ook door te werken met mindset, lichaam en energie. Zodat er een volledige verbinding ontstaat op zielsniveau en je weer kunt leven vanuit jouw ‘natuurlijke flow’.

Interesse?

Neem contact op

Contact
Blijf op de hoogte
Instagram
Contact

Marije de Jong
Life Coach Utrecht
Rocky Mountains 13
3524 XM Utrecht
+31 640072100
marije@naturalflowcoaching.nl