Als je een jaar vooruit zou kunnen kijken in de toekomst, wat zou je dan zien?

Afgelopen maand was ik op het event van mijn coach. Zij herinnerde mij eraan dat ik precies een jaar geleden ook op dat podium stond en aan de zaal vertelde dat ik besloten had mijn vaste baan op te zeggen en volledig voor het ondernemerschap te gaan. Een beslissing recht vanuit mijn hart en volledig op intuïtie. Ik had namelijk geen (financieel) vangnet. En ook geen back-up plan. Het enige dat ik had was een zeer stevig gevoel van vertrouwen. In mijzelf, mijn missie en het universum.

De beste beslissing ooit

En nu een jaar later ben ik zo blij dat ik deze stap genomen heb. Want het heeft mij meer gebracht dan ik een jaar geleden ooit had durven dromen. Ik ben dankbaar voor alle bijzondere vrouwen die ik heb mogen coachen en alle inspirerende onderneemsters die ik heb mogen ontmoeten. Het is een verrijking van mijn leven en een van de beste beslissingen die ik ooit heb gemaakt.

Angsten overwinnen

Maar ik realiseer mij ook dat de enige reden dat ik nu sta waar ik ben, komt door de angsten die ik een jaar geleden heb overwonnen. En doordat ik op dat moment durfde te luisteren naar mijn hart. Dus vraag jezelf eens af; welke keuze zou jij vandaag maken als je vrij zou zijn van angst en volledig zou vertrouwen op je gevoel? En waar zou jij dan over een jaar kunnen staan?

Vertrouw op je gevoel

Weet dat iedere keuze die je nu maakt en ieder stap (hoe klein ook) van invloed kan zijn op jouw leven en toekomst. En niemand kan het voor je doen. Alleen jij. Je hebt maar een leven. Dus LEEF het ook. Neem een risico, overwin je angst, durf te vertrouwen, te vallen en met een glimlach weer op te staan. Het leven is te kort om stil te blijven staan en jezelf klein te blijven houden uit angst. Weet dat er een grote kracht in jou zit, en dat alles mogelijk is als je hierop durft te vertrouwen.

Waar je ook bent, of waar je ook naar verlangt, houd jezelf niet in. Blijf bewegen richting jouw hart(sverlangen) en ware zelf. Want dat is waar je echte kracht zit, dat is wie je bent.

En heb je daar nog wat liefdevolle en krachtige begeleiding bij nodig? Kijk dan eens of een intuïtief coachtraject wat voor jou is. In een paar weken of maanden breng ik jou weer in contact met je kern. Leer je wie je werkelijk bent en wilt en hoe je hierbij volledig kunt vertrouwen op je intuïtie.

Liefs, Marije

“Maak(t) van jouw gevoel, je kracht”