Hoe ga jij om met de huidige situatie?

Is er vooral angst en behoefte aan controle? Of kun je loslaten en erop vertrouwen dat ook deze situatie vele kansen en mogelijkheden voor je brengt?

Nieuwe mogelijkheden

Als je de angst en controle kunt loslaten, ontstaat er meer ruimte om de andere kant te zien. De enorme kansen en mogelijkheden die de huidige situatie biedt voor jou en de wereld. De mogelijkheid om de verbinding met jezelf en anderen te verdiepen.

Juist in tijden van crisis zijn het vooral liefde en compassie die naar voren komen. Je wereld wordt kleiner en er is meer aandacht voor datgene of diegene wat echt belangrijk voor je is.

Terug naar de essentie

We worden gedwongen om terug te gaan naar de basis, wat mooi inzichten kan geven. Want past datgene wat nu over blijft in essentie bij wie jij bent of wilt zijn? En is jouw aandacht en energie op de juiste mensen en dingen gericht?

Het zijn vragen die door de huidige omstandigheden meer naar voren kunnen komen. Thema’s die wellicht al langer sluimerden in de schaduw, en nu in het volle licht komen te staan.

Wat is de essentie?

Zie het als een kans op verdieping. Een mogelijkheid om bij te sturen en te finetunen. Om opnieuw verbinding te maken met datgene wat in essentie echt belangrijk voor je is. En je keuzes hierop te baseren.

Om zo vanuit de basis een leven te creëren waar jouw hart en ziel volledig achter staan. Om te voelen waar het in essentie over gaat, en wat jij hierin te doen hebt.

En mocht ik je hierbij kunnen ondersteunen, laat het me gerust weten door mij even een berichtje te sturen. We kunnen altijd even (online) sparren en invoelen wat jouw volgende stap kan zijn.