Oshine is a beautiful creative multi-layout, multi-purpose wordpress portfolio theme with 18 unique demos. Oshine has been rated as one of the Best Portfolio & Photography themes in many popular blogs. We have carefully crafted each & every demo to ensure that a clean and modern design is carried through. Great design and Powerful features makes Oshine irresistible.

Follow Us

Copyright 2014 Brand Exponents All Rights Reserved

VIP-dag voor onderneemsters

Leer te luisteren naar je hart

Je werkt als coach, (alternatief) therapeut, yogadocent, masseur of op een andere manier met mensen. Je werkt vanuit je hart, en voelt een diepe roeping om te doen wat jij te doen hebt. Maar je vindt het nog lastig om hier helemaal op te vertrouwen en je vindt het spannend om echt zichtbaar te zijn. Echt te gaan staan voor waar jij in gelooft.

Je laat je nog te veel tegenhouden door je kritische stemmetjes, door de mening van anderen of door je eigen onzekerheid. Toch voel je diep van binnen een groots verlangen om jouw talent de wereld in te brengen. Om anderen te helpen en een bijdrage te leveren aan de wereld. Om de wereld een stukje mooier te maken. Je wilt graag meer verbinding maken met je (harts)verlangen en durven vertrouwen op dit gevoel. Je weet dat het in je zit, maar je hebt nog een laatste zetje nodig om in het licht te gaan staan en volledig te kunnen gaan stralen. Tijdens de VIP-dag gaan we hiermee aan de slag.

Je wordt intensief door mij gecoacht om jouw verlangen en blokkade(s) zichtbaar te krijgen. Je ontdekt wat je tegenhoudt om volledig op je gevoel te vertrouwen en wat er voor nodig is om helemaal in het licht te gaan staan. Na deze dag voel je je geïnspireerd om je hart te volgen en voel je het vertrouwen om echt te gaan staan voor jouw hart-business.

JA, DAT WIL IK!

Wat kan je verwachten?

We beginnen met een intakegesprek via Skype. Voorafgaand aan de dag krijg je van mij een voorbereidende opdracht toegestuurd, zodat we op de dag zelf direct de diepte in kunnen gaan.

Op de dag zelf beginnen we ’s ochtends met een intensieve coachoefening. In de middag gaan we uitgebreid lunchen op een mooie locatie en doen we een opdracht in de natuur. We eindigen de dag met een ontspannen energiebehandeling die je flow weer laat stromen en je in contact brengt met je hart en intuïtie. Na de dag plannen we nog een Skype gesprek waarin we bespreken wat er nodig is om jouw hart-business helemaal te laten shinen!

  • Een hele dag volledige aandacht voor jou en je hartsverlangen
  • Intensieve 1-op-1 coaching
  • Coachoefening(en) voor meer inzicht in jouw verlangen of blokkade
  • Ontspannen energiebehandeling om het proces van groei en transformatie nog meer kracht bij te zetten
  • Wandelcoachsessie in de natuur
  • Heerlijk verzorgde lunch op een mooie locatie
  • Ongelimiteerd thee en snacks op de dag zelf
  • Een goodiebag persoonlijke afgestemd op jou
  • Een follow-up coachgesprek via Skype om de opgedane kennis en inzichten te verankeren

Wat anderen over deze VIP dag zeiden:

“Ik heb de VIP dag ervaren als een cadeau voor mezelf. Met liefdevolle aandacht, concrete oefeningen en ruimte voor zelfreflectie heeft Marije mij in een dag verder gebracht in mijn ontwikkeling. Ik heb alle vertrouwen dat ik hiermee verder mijn weg zal weten te vinden. Ik kan de VIP dag dan ook aan iedereen aanraden, de waarde van deze dag is enorm.”

Patricia Braat – Bteken

veerkracht - inzicht - ondernemer - ondernemerscoach - coach utrecht

“Tijdens het schrijf- en uitgeefproces van mijn eerste boek liep ik tegen een aantal (oude) angsten en twijfels aan. Soms moet je even uit je hoofd gehaald worden om alles op een rijtje te krijgen, dus ik schakelde Marije in voor een frisse blik en nieuwe tools.
Samen ontdekten we dat mijn angstige ik heel hard heeft gewerkt om me veilig te houden en nu een paar stappen achteruit mag doen. Het is tijd om te springen, groeien, shinen! Ik heb veerkracht voor tien, dat moet ik niet vergeten 🙂
De dag was inspannend en ontspannend tegelijk. Door de variatie in het programma vloog hij voorbij! Ook het terugkomgesprek was erg fijn, vol bevestiging en nog meer inzichten.
Lieve Marije, dankjewel!

Kelly Meulenberg – Kellymeulenberg.com

rust in je hoofd, gronden, aarden, druk, stress, ontspannen

“Ik zit veel in mijn hoofd en vind het daardoor lastig om contact te maken met mijn gevoel. Tijdens de VIPdag leerde Marije mij om meer te gronden en mijn energie te beschermen. Hierdoor heb ik minder last van energie die ik van anderen oppik en lukt het mij om de gedachten in mijn hoofd rustiger te krijgen, waardoor ik meer in contact ben met mijn eigen gevoel. De dag gaf mij ook inzicht in bepaalde patronen, bijv. mijn controle-ikje, waardoor ik vaak maar door ga. Door te leren dat ik zelf de keuze heb of ik hier naar luister of niet, heb ik nu meer rust in mijn lijf en hoofd. De dag zelf was heerlijk relaxt en rustig. Hierdoor was er echt aandacht voor alles wat ik wilde bespreken. Marije luistert ontzettend goed en haalt de belangrijke dingen eruit, waardoor je direct tot de kern komt. Ik vond het echt heel fijn om een dag aandacht aan mezelf te besteden. Ik zou het dan ook iedereen aanraden!”

Fimke Jongejan – Business Fay

volg je hart, leef je droom, zichtbaarheid, in het licht gaan staan

“Een hele dag werken aan jezelf, dat voelde precies als het duwtje in de rug wat ik nodig had. Een hele dag in het teken van MIJN hartsverlangen. Ik voelde mij echt als een ware VIP: welkom, gezien en in de watten gelegd. Het programma van de dag sloot goed aan bij mijn vragen. Met zachte kracht en een scherpe blik wist Marije me tot de kern te leiden. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ik voelde me echt in mijn kracht gezet. De VIP dag heeft mij in beweging gebracht. Ik weet nu hoe krachtig ik me kan voelen als ik mijn hartsverlangen volg. Ik mag er zijn en laat me zien! Wat een waardevolle dag! Dat gun ik iedereen.”

Kim Schollema – Speelvol

Vraag een gratis Soul Connection Sessie aan en ervaar zelf of ik jou kan helpen.
YESSS, DIT WIL IK!
Ik ben Marije, intuïtief coach en soul connector.

Ik help hoogopgeleide vrouwen de reis van hoofd naar hart te maken.

Mijn VOEL-methode is erop gericht om jou weer in contact te brengen met jouw innerlijk kompas. Dit doe ik door hoofd en hart te verbinden, maar ook door te werken met mindset, lichaam en energie. Zodat er een volledige verbinding ontstaat op zielsniveau en je weer kunt leven vanuit jouw ‘natuurlijke flow’.

Neem contact op
Blijf op de hoogte
Instagram
Contact

Marije de Jong
Life Coach Utrecht
Rocky Mountains 13
3524 XM Utrecht
+31 640072100
marije@naturalflowcoaching.nl