“Waar gevoel is, is kracht”

“Waar gevoel is, 
is kracht”

Je bent een hart-onderneemster en…

N

Je bent coach, (energetisch) therapeut, yogadocent, masseur, of je werkt op een andere manier met mensen

N

Je werkt vanuit je gevoel en voelt een diepe missie om anderen te helpen

N

Je bent gevoelig en wilt vanuit zachte kracht jouw bedrijf opbouwen

N

Je wilt zelf leren werken met (Reiki) energie, zodat je dit kunt inzetten voor jezelf, je bedrijf en voor je klanten.

N

Je weet dat jouw energie de basis is van jouw bedrijf, en wilt dit bewuster inzetten

N

Je wilt technieken leren om het (nog meer) te laten stromen in jezelf en je onderneming

Innerlijke stevigheid groeit door de verbinding met je eigen energie en gevoels-kracht

Hi, ik ben Marije

Ik ben Reiki Master en Business Flow Coach voor hart-onderneemsters. Ik geloof dat je steviger staat in je leven en ondernemen, als jij verbonden bent met je eigen energie en gevoels-kracht. Daarvoor mag je ‘gevoel’ veel meer gaan omarmen als jouw kracht. We mogen gevoeligheid niet alleen meer accepteren, maar juist ook benutten.

Ik help hart-onderneemsters om in hun kern te voelen wat ze te doen hebben op deze wereld. Zodat jij niet alleen een licht verlangen voelt, maar krachtig en vol vertrouwen jouw purpose kunt omarmen. Op deze manier ontstaat jouw innerlijke stevigheid, gedragenheid en diepe vertrouwen. Waardoor jij jouw licht (nog meer) kunt laten schijnen.

Gratis Business Flow Sessie

“Door het Business coachtraject heb ik mijn innerlijke kracht weer gevoeld en is er in mijzelf meer rust en vertrouwen ontstaan. Ik heb geleerd om mijn energie te beschermen, vaker stil te staan en vooral om te vertrouwen op mezelf en mijn gevoel. Ik keek uit naar iedere coachsessie, het voelde steeds weer als een cadeautje. Ik had me geen betere coach kunnen wensen!”

Annemiek VolmanEnergie therapeut

“Het traject heeft mij geholpen op een dieper niveau te verbinden met mezelf. Waardoor ik nu heel goed weet wat ik wil, mijn energie goed kan beschermen en een diep vertrouwen voel in mijzelf en mijn kunnen. Met zachte kracht en een scherpe blik wist Marije me steeds opnieuw tot mijn kern te leiden. De Reiki is voor mij een enorm waardevolle aanvulling op het traject geweest en is echt een onderdeel van mijn leven geworden. Het heeft op diep niveau heling en vertrouwen gebracht. Het heeft niet alleen voor mijn persoonlijke ontwikkeling veel betekend, maar ook zeker in de ontwikkeling in mijn werk als vrijheidscoach. Reiki is nu een vast onderdeel van mijn eigen aanbod. Ik ben Marije nog elke dag dankbaar voor al haar prachtige lessen.”

Kim SchollemaVrijheidscoach

“Wat ben ik jou dankbaar! Elke dag kijk ik er naar uit om mezelf en mijn kinderen te behandelen met Reiki! Ik voel een innerlijke rust en tegelijkertijd heb ik veel meer energie. Ik kom steeds meer en steeds makkelijker bij mijn gevoel en voel een diep vertrouwen in mij. En niet alleen privé brengt het me veel, ook in mijn bedrijf begint het te stromen. Er komen steeds meer mooie kansen op mijn pad die ik met vertrouwen aan kan pakken.”

Sadie Voorn – Onbezorgd Vrij zijn

“Aangezien ik mijn eigen bedrijf ben, is mijn energie het allerbelangrijkste. Door het leren van Reiki, heb ik een tool for life in handen waarmee ik op ieder moment mijn energie hooghoudt, bescherm, aanvul en koester.
En dat helpt me om dicht bij mezelf te blijven en mezelf van daaruit te verstevigen.
Zeker als ondernemer is die interne creatiekracht, vertrouwen, stevigheid en wijsheid alles wat nodig is om je eigen koers succesvol te varen.”

Jette van DuijnFabriek Authentiek

Heb je een vraag, of wil je kennis maken?

Let me know!

  Je naam (verplicht)*

  Je e-mail (verplicht)* Mijn e-mails kunnen eventueel in je SPAM terecht komen

  Onderwerp

  Je bericht

  Ja, ik wil graag maandelijks tips, inspiratie en de laatste events per mail ontvangen

  *Ik gebruik je gegevens alleen om terug te mailen. Lees hoe ik omga met je gegevens in mijn privacyverklaring.