REIKI VERDIEPING RETREAT

Save the date op 1 april '23

Reiki Retreat dag

Tijdens dit 1-daagse Reiki Retreat komen we op een prachtige (energetische) plek samen om verder te zakken en te verdiepen in de liefdevolle energie van Reiki.

Je gaat aan de slag met jouw eigen thema’s en wordt geïnspireerd hoe je Reiki nog meer kunt inzetten voor jouw eigen groei en zielsreis (zowel zakelijk als privé).

Naast het innerlijk werk is er ook ruimte voor verbinding, (energie)uitwisseling en interactie met de andere vrouwen die aanwezig zijn (veelal Reiki masters, psychologen, coaches en hart- onderneemsters).
Zoals je van mij gewend bent zorg ik voor een veilige bubbel waarbinnen je mag leunen, zakken en verzachten. Zodat je op een dieper niveau kunt openen en verbinden.

Na deze dag voel jij je weer volledig verbonden, vol liefde en geïnspireerd om Reiki verder toe te passen in jouw leven.

De locatie:

Het retreat vindt plaats op Buitenplaats De Hoorneboeg aan de Hilversumse hei, waar krachtige energielijnen (leilijnen) samenkomen. De dag is volledig verzorgd, met heerlijke hapjes en biologische lunch uit eigen moestuin.

Voor wie:

Voor vrouwen die meer verdieping zoeken in hun eigen Reiki practise. Of weer (opnieuw) geïnspireerd willen worden om Reiki in te zetten voor hun eigen heling en groei.

Je werkt actief met Reiki 3 (Reiki Master), of al langere tijd met Reiki 2, en je wilt graag (weer) meer verbinding en verdieping met Reiki ervaren.

Het is niet belangrijk of je veel ervaring hebt met het geven van Reiki behandelingen. We richten ons vooral op hoe je Reiki kunt inzetten voor jezelf en jouw eigen (ziels)thema’s.

Aanmelden/praktische informatie:

Zaterdag 1 april 2023 (10.00-16.00 uur)
Investering: 444 euro excl. btw (nog 2 plekjes vrij!)

Fun fact: 1 april is mijn verjaardag (geen grap). Verwacht dus een feestelijke editie 🥳🥳