Business Flow groepstraject

Energetisch stretchen & Open staan voor groei

Ik wil jou heel erg bedanken voor jouw mooie traject. Reiki heeft echt mijn leven en bedrijf veranderd. De grootste transformatie is voor mij de liefde voor mijzelf, het vertrouwen in mijn bedrijf en de diepgang die ik nu met klanten heb. Ik ben zo blij en dankbaar dat ik jou en dit traject ben tegengekomen. Ik kan niet wachten om Reiki nog meer in te zetten in mijn bedrijf.

Rosanne RaubunBusiness Coach & Dreamdesigner

Ondernemen vanuit rust en vertrouwen, business flow, business-ease, Reiki, ondernemen met energie, flow in je bedrijf, zachte kracht, vrouwelijke energie, vrouwelijke ondernemer

Wat een prachtig traject! Ik heb zo veel geleerd over energie, hoe ik Reiki kan toepassen en mijn bedrijf energetisch kan stretchen en laten groeien. Ik maak dagelijks gebruik van alles wat ik heb geleerd en kan het je echt aanraden als je je wilt verdiepen in je energie kennis en daarnaast heel praktisch wilt leren hoe je met energie kunt werken – voor jezelf én je klanten. Dankbaar dat ik erbij was!

Stephanie BenschopHolistisch coach

Energie, reiki, gronding, energiebescherming, energiebewaking, hsp, gevoeligheid, aura

“Hoe steviger je staat, hoe meer je kunt dragen.

Hoe meer je loslaat, hoe meer je kunt ontvangen”

Wat is het Business Flow Groepstraject?

Het Business Flow groepstraject is een programma voor gedreven hart-onderneemsters die willen leren om energie en Reiki in te zetten voor zichzelf, hun business en hun klanten.

Door middel van Reiki (universele levensenergie) werken we aan jouw (zelf)helende en transformerende energie. Zodat jij voorbij de vorm kunt groeien die je nu kunt bedenken met je hoofd. De vorm van je huidige zelf, bedrijf, patronen en blokkades ga jij hiermee ontstijgen. Door dieper te verbinden met jouw kern, belemmerende overtuigingen en patronen los te laten, en energetisch te stretchen ontstaat er ruimte voor groei.

Groei naar een nieuwe vorm. Waarin jij meer rust, vertrouwen, verbinding en innerlijke stevigheid ervaart in het ondernemen. En op een diepere laag (energetisch) open gaat staan voor het ontvangen van nieuwe mogelijkheden en overvloed.

Ik heb genoten van mijn business traject bij Marije. Ik heb mega veel geleerd op het gebied van energiewerk en het inzetten van Reiki in mijn dagelijks leven en mijn bedrijf. Daarnaast heeft ze een prachtige groep van vrouwen bij elkaar gekregen die zeer snel heel vertrouwd voelde waardoor je echt de diepte met elkaar in gaat. Kortom een mega fijn en leerzaam traject!

Gwendolyn Pieters  – Afscheidsfotograaf

Reiki groepstraject, werken met energie, sensitieve ondernemers, energiewerk, wet van aantrekking, flow, money mindset

Het groepstraject van Marije heeft mij veel meer opgeleverd dan ik van tevoren had kunnen denken. Naast de verdieping van Reiki en de toepassing van energiewerk in mijn bedrijf, heb ik met name de verbinding met mede-onderneemsters als zeer waardevol ervaren. Het gevoel er niet alleen voor te staan, elkaar te bemoedigen, te inspireren en van elkaar te leren, zijn voor mij onbetaalbaar geweest. Marije is een rasechte verbinder en motivator, en met haar kennis van energiewerk, live én in de online modules, kom je in dit half jaar niets tekort. De livedagen waren super leerzaam en hartverwarmend, de Zoomsessies inspirerend en de onderlinge band blijvend. Kortom, voor mij was de keus om nog een half jaar met Marije en een nieuwe groep op te trekken, snel gemaakt!

Henny van VeldhuisenInspirator & Trainer voor lichter ondernemen

We werken samen aan:

N

Van onbewust remmen, naar bewust ontvangen. Door inzicht te krijgen in jouw groeiblokkades, kan je er bewust aan gaan werken om oude niet-helpende stukken van jezelf los te laten. Daardoor creëer je ruimte voor het nieuwe.

N

Je zet de helende kracht van Reiki in om jouw groei te ondersteunen en te bekrachtigen. Hierdoor groei je niet alleen sneller, maar ook de juiste kant op. Door Reiki kom je steeds dichter bij jouw kern.

N

Je gaat energetisch stretchen. Je maakt letterlijk meer ruimte in jouw energie om groei en overvloed te kunnen ontvangen. Je hoeft er niet (hard) naartoe te werken, maar laat het op een zachte manier naar je toe komen. Op een manier die makkelijk en natuurlijk aanvoelt.

N

Van beperkende overtuigingen naar versterkende overtuigingen. Oude verhalen, angsten en patronen ga je energetisch ombuigen naar een nieuwe helpende waarheid. De waarheid van jouw ziel.

N

Transformatie is een energetisch proces. Door energie bewust in te zetten voor jouw groei, shift je op een dieper niveau. Waardoor verandering blijvend en duurzaam is. Een stevige basis die altijd aanwezig is.

N

Samen werken we aan jouw groeidesign. Alles wat niet vanuit jezelf komt, maar van buiten, laat je los. Verhalen van jouw ego (angsten, twijfels, veiligheid, controle) komen steeds verder van je af te staan. De waarheid van jouw ziel (liefde en overvloed) wordt steeds dieper voelbaar.

Over Marije:

Als Reiki Master & Business Flow Coach zet ik zowel Reiki als Coaching in, om te werken aan jouw (zelf)helende en transformerende energie. Zodat jij voorbij de vorm kunt groeien die je nu kunt bedenken met je hoofd.

Het effect hiervan is blijvend, omdat we letterlijk een nieuwe vorm voeden. En een oude vorm loslaten. De vorm van je huidige zelf, bedrijf, patronen en blokkades ga jij hiermee ontstijgen.

Want er is maar één ding zó krachtig, dat het een nieuwe vorm kan scheppen. En dat is (levens)energie. Reiki is levensenergie. Wanneer je hiermee leert werken, ga jij kracht voelen. Je gaat krachtig vormgeven, Zijn en ontvangen.

 

Hoe werkt het programma?

Reiki cursus, Reiki Utrecht, workshop utrecht, energiewerk, reiki training, reiki leren
N

Het programma is blended en werkt vanuit zorgvuldig gekozen online en offline elementen:

N

2 live dagen

N

Online modules Reiki 1 + 2 (voor verdere verdieping en integratie van jouw Reiki practise)

N

Online modules Energie in Business

N

Ingangseis Reiki 1 & 2 (mogelijkheid om Reiki 2 te behalen in september)

N

Meerdere online Masterminds en verdiepende groepssessies gericht op ondernemerschap en groei

N

Altijd een instant hulplijn wanneer je vragen hebt of wanneer er iets stagneert in je groei (zowel persoonlijk als zakelijk)

N

Besloten facebookgroep voor de deelneemsters

N

Bonus: Online programma Master Your Energy

Timings:

  • Start: 13 september 2021
  • Livedagen: 16 september & 11 november
  • 3 maanden programma
  • Ingans eis: Reiki 1 & 2 (mogelijkheid om vooraf Reiki 2 te behalen op 3 september)

  • Groepsactiviteiten (online + livedagen) vinden plaats op donderdag

Reiki groepstraject, werken met energie, sensitieve ondernemers, energiewerk, wet van aantrekking, flow, money mindset

Marije heeft een licht in mij ‘aan’ gezet en voor mij was er geen betere Reiki Master om van te leren! Nu zet ik Reiki in als onderdeel van mijn Life & Business coaching, waarmee ik een extra, verdiepende dimensie toevoeg aan het proces van mijn klanten. Super waardevol! Voor mijn klanten en voor mijzelf. Ook op eigen thema’s en vraagstukken zet ik Reiki regelmatig in om dingen te helen en weer te laten stromen. Reiki is voor mij een basis die iedereen zou moeten hebben!

Marjolijn DesmetLife & Business Coach

Energie, reiki, gronding, energiebescherming, energiebewaking, hsp, gevoeligheid, aura

Reiki is echt een onderdeel van mijn leven geworden. Het heeft op diep niveau heling en vertrouwen gebracht. Het heeft niet alleen voor mijn persoonlijke ontwikkeling veel betekend, maar ook zeker in de ontwikkeling in mijn werk als vrijheidscoach. Reiki is nu een vast onderdeel van mijn eigen aanbod. Ik ben Marije nog elke dag dankbaar voor al haar prachtige lessen.

Kim SchollemaVrijheidscoach

Herken jij je hierin? Dan is dit groepstraject voor jou:

N

Je bent een gedreven hart-onderneemster die intuïtief en vanuit gevoel werkt

N

Jouw basisfrequentie is hoog, en je wilt jouw energie bewuster inzetten in het ondernemen

N

Je bent klaar om af te zakken naar een dieper niveau van vertrouwen en ontvangen

N

Je hebt behoefte aan een duurzame tool die je op ieder moment kunt inzetten voor het ondersteunen van jouw groei en innerlijke vertrouwen

N

Je wilt connecten met een groep like-hearted onderneemsters

N

Je wilt Reiki (energie) actief leren inzetten voor de groei van jezelf, je klanten en je bedrijf. Of dit verder verdiepen

N

Je wilt energetisch stretchen, waardoor je meer groei en overvloed kunt ontvangen

N

Je wilt vanuit zachte kracht en jouw essentie leven en ondernemen

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt dit programma?

Het programma duurt 3 maanden. Je kunt dit eventueel combineren met de Reiki 3a cursus.

Hoe is het programma opgebouwd?

Het programma is blended en werkt vanuit zorgvuldig gekozen online en offline elementen.

Er zijn meerdere livedagen waarin we offline met elkaar verbinden en verdiepen.

De leermodules, Masterminds en Groepsessies worden online gevolgd.

Ligt de focus van het traject vooral op Reiki of op Business?

Het Busines Flow Groepstraject focust zich voornamelijk op het toepassen van Reiki en de werking van energie in je business en het ondernemen. Om oude structuren en overtuigingen los te laten en (energetisch) open te gaan staan voor meer groei en ontvangen.

 

Het is eventueel mogelijk om jouw Reiki practise te verdiepen door het traject te combineren met de Reiki 3a module. Of te kiezen voor het Reiki Trainer opleidingstraject (Reiki 3b) waarna jij jouw eigen Reiki cursussen mag geven.

In alles ligt de focus op hoe jij vanuit rust en vertrouwen kunt groeien naar een nieuwe vorm.

Ik heb al Reiki. Kan ik mee doen met het programma?

Ja dat kan zeker! Het Business Flow traject richt zich voornamelijk op het toepassen en integreren van Reiki en Energiewetten in je Business en het ondernemen.

Wanneer je al Reiki 1 & 2 hebt, en deze kennis nog meer wilt verdiepen en toepassen om het te laten stromen in je business, dan kan je meedoen met dit groepstraject.

Ook is het mogelijk om dit groepstraject te combineren met Reiki 3a (Reiki Master) of Reiki 3b (Reiki Trainer).

Neem even contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil Reiki Master of Trainer worden. Kan dat?

Ja dat kan! Je kunt het Business Flow traject combineren met de Reiki 3a module (Reiki Master).

Of kiezen voor het Reiki Teacher opleidingstraject waarin je in een half jaar door mij wordt opgeleid tot Reiki Trainer, zodat je zelf de Reiki cursussen kunt geven

Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Ik denk graag met je mee.