Reiki VIP coachtraject

Ervaar de tranformerende kracht van energie

Aangezien ik mijn eigen bedrijf ben, is mijn energie het allerbelangrijkste. Door het leren van Reiki, heb ik een tool for life in handen waarmee ik op ieder moment mijn energie hooghoudt, bescherm, aanvul en koester. En dat helpt me om dicht bij mezelf te blijven en mezelf van daaruit te verstevigen. In mezelf en mijn business ervaar ik nu flow, ease, vrijheid en trek ik kansen, klanten en geld aan. Ik voel een diep vertrouwen en ervaar dat ondernemen vanuit de juiste energie leuk, makkelijk en luchtig is.

Jette van DuijnFabriek Authentiek

Reiki groepstraject, werken met energie, sensitieve ondernemers, energiewerk, wet van aantrekking, flow, money mindset

Marije heeft een licht in mij ‘aan’ gezet en voor mij was er geen betere Reiki Master om van te leren! Nu zet ik Reiki in als onderdeel van mijn Life & Business coaching, waarmee ik een extra, verdiepende dimensie toevoeg aan het proces van mijn klanten. Super waardevol! Voor mijn klanten en voor mijzelf. Ook op eigen thema’s en vraagstukken zet ik Reiki regelmatig in om dingen te helen en weer te laten stromen. Reiki is voor mij een basis die iedereen zou moeten hebben!

Marjolijn DesmetLife & Business Coach

“Hoe meer je leert meebewegen met de flow, hoe krachtiger het stroomt”

Herken jij je hierin?

N

Je bent een gedreven hart-onderneemster die intuïtief en vanuit gevoel werkt

N

Je wilt Reiki (energie) actief leren inzetten voor de groei van jezelf, je klanten en je bedrijf. Of dit verder verdiepen

N

Je wilt energetisch stretchen, waardoor je meer groei en overvloed kunt ontvangen

N

Je bent klaar om af te zakken naar een dieper niveau van vertrouwen en ontvangen

Wat is het Reiki VIP traject?

Dit 1:1 coachtraject is speciaal voor gedreven hart-onderneemsters die klaar zijn om af te zakken naar een dieper niveau van vertrouwen en ontvangen in het ondernemen. En willen leren om de werking van energie en Reiki (verder) in te zetten als tool voor transformatie en groei.

Door middel van Reiki (universele levensenergie) werken we aan jouw (zelf)helende en transformerende energie. Zodat jij voorbij de vorm kunt groeien die je nu kunt bedenken met je hoofd. De vorm van je huidige zelf, bedrijf, patronen en blokkades ga jij hiermee ontstijgen. Door dieper te verbinden met jouw kern, belemmerende overtuigingen en patronen los te laten, en energetisch te stretchen ontstaat er ruimte voor groei.

Groei naar een nieuwe vorm. Waarin jij meer rust, vertrouwen, verbinding en innerlijke stevigheid ervaart in het ondernemen. En op een diepere laag (energetisch) open gaat staan voor het ontvangen van nieuwe mogelijkheden en overvloed.

We werken samen aan:

N

Van onbewust remmen, naar bewust ontvangen. Door inzicht te krijgen in jouw groeiblokkades, kan je er bewust aan gaan werken om oude niet-helpende stukken van jezelf los te laten. Daardoor creëer je ruimte voor het nieuwe.

N

Je zet de helende kracht van Reiki in om jouw groei te ondersteunen en te bekrachtigen. Hierdoor groei je niet alleen sneller, maar ook de juiste kant op. Door Reiki kom je steeds dichter bij jouw kern.

N

Je gaat energetisch stretchen. Je maakt letterlijk meer ruimte in jouw energie om groei en overvloed te kunnen ontvangen. Je hoeft er niet (hard) naartoe te werken, maar laat het op een zachte manier naar je toe komen. Op een manier die makkelijk en natuurlijk aanvoelt.

N

Van beperkende overtuigingen naar versterkende overtuigingen. Oude verhalen, angsten en patronen ga je energetisch ombuigen naar een nieuwe helpende waarheid. De waarheid van jouw ziel.

N

Transformatie is een energetisch proces. Door energie bewust in te zetten voor jouw groei, shift je op een dieper niveau. Waardoor verandering blijvend en duurzaam is. Een stevige basis die altijd aanwezig is.

N

Samen werken we aan jouw groeidesign. Alles wat niet vanuit jezelf komt, maar van buiten, laat je los. Verhalen van jouw ego (angsten, twijfels, veiligheid, controle) komen steeds verder van je af te staan. De waarheid van jouw ziel (liefde en overvloed) wordt steeds dieper voelbaar.

Over Marije:

Als Reiki Master & Business Flow Coach zet ik zowel Reiki als Coaching in, om te werken aan jouw (zelf)helende en transformerende energie. Zodat jij voorbij de vorm kunt groeien die je nu kunt bedenken met je hoofd.

Het effect hiervan is blijvend, omdat we letterlijk een nieuwe vorm voeden. En een oude vorm loslaten. De vorm van je huidige zelf, bedrijf, patronen en blokkades ga jij hiermee ontstijgen.

Want er is maar één ding zó krachtig, dat het een nieuwe vorm kan scheppen. En dat is (levens)energie. Reiki is levensenergie. Wanneer je hiermee leert werken, ga jij kracht voelen. Je gaat krachtig vormgeven, Zijn en ontvangen.

 

Het coachtraject met Marije heeft geholpen om op een dieper niveau te verbinden met mezelf. Waardoor ik nu heel goed weet wat ik wil, mijn energie goed kan beschermen en een diep vertrouwen voel in mijzelf en mijn kunnen. De Reiki is voor mij een enorm waardevolle aanvulling op het traject geweest. Het heeft op diep niveau heling en vertrouwen gebracht. Het heeft niet alleen voor mijn persoonlijke ontwikkeling veel betekend, maar ook zeker in de ontwikkeling in mijn werk als vrijheidscoach. Reiki is nu een vast onderdeel van mijn eigen aanbod. Ik ben Marije nog elke dag dankbaar voor al haar prachtige lessen.

Kim SchollemaVrijheidscoach

Door dit coachtraject heb ik mijn innerlijke kracht weer gevoeld en is er in mezelf meer rust en vertrouwen ontstaan. Ik heb geleerd om mijn energie te beschermen, vaker stil te staan en vooral om te vertrouwen op mezelf en mijn gevoel. Ik keek uit naar iedere coachsessie en Reiki behandeling. Het voelde steeds weer als een cadeautje. Ik had me geen betere coach kunnen wensen!

Annemiek  – Energie therapeut

Wat levert het Reiki Coachtraject jou op?

N

Meer plezier, stevigheid en vertrouwen in het ondernemen

N

Inzicht in de werking van energie en hoe je deze in beweging kunt brengen en houden

N

Groei en flow in jouw bedrijf

N

Een stevig fundament (zowel innerlijk als in je business) om verder op te door te bouwen

N

Moeiteloos ondernemen vanuit een fijne en hoge energie

N

Een business die straalt en stroomt

volg je hart - vertrouw op je gevoel - keuzes maken - burnout - stress - voor jezelf beginnen - ondernemer - zzp - intuitieve coaching - coach Utrecht