Reiki 2 cursus in Utrecht

Verdiep je reiki practice

Reiki 2

(graad 2)

Waar een Reiki 1 cursus vooral fysiek werkt ga je met een Reiki 2 cursus de verdieping in. Op de dag krijg je 1 inwijding en leer je vervolgens drie symbolen met elk een eigen intentie en werking. Met behulp van de symbolen leer je de Reikistroom krachtiger te maken. Je leert op emotioneel en mentaal niveau te behandelen waardoor de Reiki gerichter naar de oorzaak van de klacht kan gaan. Daarnaast leer je op afstand te behandelen en hoe dieper op bepaalde aspecten kan worden ingegaan. Je intuïtie zal nog meer versterken en het proces van innerlijke groei en bewustzijn zal verdiepen en versnellen. Zo kom je steeds dichter bij je kern.

De Reiki 2 cursus bestaat uit een dag en een terugkommoment. Het terugkommoment wordt 3 weken na de cursus ingepland.
Omdat deze zeer veelzijdige en diepgaande cursus in de eerste periode na de cursus zoveel te leren meegeeft, is de ervaring dat na minimaal 1 jaar de Reiki 3 cursus kan worden gevolgd.

Praktische informatie
Locatie: Utrecht
Aantal deelnemers: min 2, max 5
Inclusief: toegang tot de Online Reiki Community, individuele coachsessie, uitgebreide lunch, snacks en thee, cursusmateriaal, erkend certificaat en terugkommoment.

Data:

Donderdag 28 mei van 9.30 -16.45 uur + terugkomdag donderdag 11 juni (1 plekje vrij)

Vrijdag 12 juni van 9.30 -16.45 uur + terugkomochtend vrijdag 26 juni van 13.00-16.00 uur (5 plekjes vrij)

Investering:
495 euro excl btw (598,95 euro incl. btw). Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

*Als particulier kan je de kosten van deze cursus opvoeren als scholingskosten (cursusgeld) bij de Belastingdienst. (Let op: dit kan alleen nog in 2020. In 2021 vervalt deze regel!)

Wil je meedoen, of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op!