Oshine is a beautiful creative multi-layout, multi-purpose wordpress portfolio theme with 18 unique demos. Oshine has been rated as one of the Best Portfolio & Photography themes in many popular blogs. We have carefully crafted each & every demo to ensure that a clean and modern design is carried through. Great design and Powerful features makes Oshine irresistible.

Follow Us

Copyright 2014 Brand Exponents All Rights Reserved

Reiki 1 cursus Utrecht

Wil jij leren om
  • Meer in contact te komen met je gevoel en intuïtie?
  • Geblokkeerde energie weer te laten stromen in je lijf?
  • Je weerstand en vitaliteit te vergroten en weer in balans te komen?
  • Je bewustwording en spirituele groei te vergroten?

Wat is de Reiki 1 cursus?

Wil je jezelf en anderen Reiki kunnen geven?
Reiki is het ontvangen en benutten van universele levensenergie om het zelfhelend vermogen van je lichaam te ondersteunen, blokkades op te ruimen, je energie beter door te laten stromen en een proces van innerlijke groei op gang te zetten.
Door het volgen van een Reiki cursus leer je opnieuw bewust te worden van deze natuurlijke energie en hoe je deze zuiver in kunt zetten voor jezelf en anderen. Deze energie ondersteunt jou en de persoon die jij Reiki geeft in het opheffen van blokkades op alle niveaus; zowel fysiek als geestelijk, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Reiki brengt een proces van bewustwording op gang en brengt je meer in contact met jezelf en je intuïtie.
Reiki kent drie graden; de eerste, tweede en derde graad. Elke graad staat voor een bepaalde manier van kennen en kunnen en werkt op verschillende niveaus door.

Reiki 1 (graad 1)

Tijdens een Reiki 1 cursus leer je om Reiki vooral op fysiek niveau in te zetten. Je ontvangt het vermogen om jezelf en anderen te behandelen op lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, buikpijn, spanningsklachten etc. Hiervoor wordt je door middel van vier inwijdingen afgestemd op de Reiki energie.
Je leert de basisposities van een behandeling en je gaat op jezelf en elkaar oefenen. Er is ruim de tijd voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. Daarnaast wordt uitgelegd wat (de oorsprong van) Reiki is. Centraal staat dat je de energie leert kennen en gaat ervaren en voelen wat het voor je kan doen.

Hoe ziet de Reiki cursus eruit?

We beginnen de dag met het intuïtief trekken van een kaart met daarop een thema. Dit geeft een aanwijzing over wat er op dit moment in je leven aandacht nodig heeft. Daarna volgt de eerste inwijding van de reeks van in totaal vier inwijdingen. Hierna gaan we veel oefenen, op onszelf en op elkaar. Hierdoor leer je de energie kennen en gebruiken. Er is uitgebreid de tijd voor het uitwisselen van ervaringen en stellen van vragen.
Gedurende de dag ontvang je ook informatie over de oorsprong en betekenis van Reiki. Tijdens het verloop van de cursus zul je meer in contact kunnen komen met je intuïtie en wie je werkelijk bent. Het proces van innerlijke groei wordt in werking gezet en je zult de energie voelen stromen. Aan het einde van de dag ben je in staat jezelf en anderen een volledige behandeling te geven. Je ontvang bovendien een erkend certificaat.
Na deze dag ga je drie weken voor jezelf oefenen om je de energie nog meer eigen maken. Je zult de stroom van innerlijke groei en heling sterker maken, en er zullen meer blokkades opgeruimd worden. Na drie weken komen we weer bij elkaar om ervaringen uit te wisselen, te oefenen en de cursus af te ronden.

Ook zullen we twee weken na afloop van de cursus nog een individuele coachsessie plannen via Skype. Waarin we samen bespreken welke thema’s nog aandacht nodig hebben, en hoe je Reiki hierbij kunt inzetten.

Na minimaal twee maanden kun je doorgaan met Reiki 2.

Praktische informatie
Locatie: Dansage, Utrecht
Aantal deelnemers: min 2, max 4.
Inclusief: toegang tot de Online Reiki Community (fb-groep), individuele coachsessie, uitgebreide lunch, snacks en thee, reader, erkend certificaat en terugkommoment.

Data:
Donderdag 6 februari 9.30-16.45 uur + terugkomochtend donderdag 27 februari 9.30 – 12.00 uur (VOL)

Vrijdag 20 maart 9.30-16.45 uur + terugkomochtend vrijdag 17 april 9.30 – 12.00 uur (VOL)

Vrijdag 24 april 9.30-16.45 uur + terugkomochtend vrijdag 22 mei 9.30 – 12.00 uur (nog 3 plekjes vrij)

Investering:
397 euro excl. btw. (480,37 euro incl. btw) per persoon*. (Het is mogelijk om in termijnen te betalen.)
*De kosten van deze cursus kan je als particulier opvoeren als scholingskosten (cursusgeld) bij de Belastingdienst. (Let op: dit kan alleen nog in 2020. In 2021 vervalt deze regel!)

Wil je meedoen, of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op!

Mail mij!

Onlangs heb ik bij Marije de Reiki 1 training gevolgd. Het kwam op mijn pad en het maakte me nieuwsgierig naar welke verdieping op persoonlijk niveau dit zou brengen. En dat zijn dan voor mij juist de momenten om ja te zeggen. Ik wist niet veel van Reiki, waardoor ik er zonder verwachting in ging. En hierdoor kreeg ik alles. Wat was dit een bijzondere ervaring! Eentje die met geen pen te beschrijven valt. Je voelt bij jezelf al tijdens de dag veel ontstaan en in beweging komen, maar ook de verbinding met de mede-cursisten en Marije was heel mooi en bijzonder. Gewoon een beetje magisch 🙂 Na de eerste dag zette deze stroom voort. Ik heb mooie en dankbare ervaringen gehad sindsdien met Reiki, met helende resultaten bij mezelf én anderen. Reiki zet ik ook zo vaak mogelijk in als een verdiepende vorm van meditatie. Dat is echt heerlijk en brengt mij meteen innerlijke rust en balans. Marije gaf de training op een zeer kundige manier, maar ook heel natuurlijk. Ze is puur en open, waardoor je meteen het gevoel hebt dat je jezelf kunt zijn en je kunt overgeven aan de ervaring. Natuurlijk heb ik mijzelf ingeschreven voor Reiki 2. Ik kijk ernaar uit!

Marjolijn Desmet – Your Beautiful Business

Reiki cursus, Reiki leren, energie, energetisch werk, workshop utrecht, Reiki Utrecht, werken met energie, intuitie

Wat ben ik jou dankbaar voor je Reiki cursus! Elke dag kijk ik er naar uit om mezelf en mijn kinderen te behandelen met Reiki! Het is elke dag weer een cadeautje aan mezelf en mijn gezin. Ik voel een innerlijke rust en tegelijkertijd heb ik veel meer energie. Ik kom steeds meer en steeds makkelijker bij mijn gevoel en voel een diep vertrouwen in mij. Ook mijn kinderen zijn rustiger, mijn oudste zoon heeft al 3 jaar angst om te poepen en sinds ik mezelf en de kinderen met Reiki behandel is dat eindelijk voorbij! En niet alleen privé brengt het me (ons) veel, ook in mijn bedrijf begint het te stromen. Er komen steeds meer mooie kansen op mijn pad die ik met vertrouwen aan kan pakken. Ik kan niet wachten om me verder te verdiepen in Reiki 2!

Sadie Voorn

Een aantal maanden geleden volgde ik de Reiki 1 training bij Marije . Voor mij was het de allereerste keer, dus ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten. Ik kende Marije alleen via IG, maar haar posts gaven mij een heel fijn gevoel. Toen ik deze Reiki training voorbij zag komen, schreef ik me in. Mooi om te zien dat wanneer je elkaar dan voor het eerst ontmoet, dat dit helemaal niet gek voelt, maar juist vertrouwd. Wat ik heel fijn vond, was de ontspannen sfeer die er hing. De ruimte was mooi, verzorgd en licht en aan alles was gedacht. Dat maakte dat ik mij heel welkom voelde. Ook het contact met de andere deelnemers verliep heel relaxed en vanzelfsprekend. De kleine groep ( 4 personen + Marije) gaf een vertrouwelijk gevoel. De afwisseling tussen de theorie, de oefeningen individueel en met elkaar zorgden voor een prettige dynamiek. We gingen steeds een laagje dieper en de energie die er hing was heel bijzonder. Ik ben door deze dag heel bewust geworden van de energie die er altijd is. Ook weet ik nu hoe ik deze energie aan mezelf kan geven om op te laden. Zo fijn om dit nu zelf te kunnen! De terugkomdag was ook heel fijn. Ervaringen uitwisselen en weer even op elkaar oefenen. Lieve Marije, bedankt voor deze mooie bijzondere dag. De aandacht die jij voor ons als groep, maar ook individueel had, voelde heel oprecht en warm. Ook mooi om te zien hoe jij jouw intuïtieve gevoel gebruikt bij het indelen van de dag en steeds bij ons checkte of onze energie nog ok was of dat er iets anders nodig was. Ik kijk nu al uit naar Reiki 2!

Paula Smit-Meester – Uit liefde voor jezelf leven

Reiki 1, reiki cursus, reiki Utrecht, rust in je hoofd, ontspannen

Echt een aanrader! Ook als spiritueel ‘gedoe’ heel ver van je af staat, zoals bij mij. Ik heb de Reiki 1 cursus bij Marije gevolgd. En ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb. Middels Reiki en de fijne meditaties die ik van Marije geleerd heb, lukt het mij nu om rust te vinden in mezelf, om even dat hoofd een beetje stil te krijgen, om weer energie op te laden, om ontspanning te vinden in drukke momenten. Daarnaast is Marije gewoon een super lief, tof mens. Ik zeg, gewoon doen!!!

Mariska van Dam – MIK, Personal Business Manager