Ik droom van een wereld waarin gevoel wordt gezien als kracht.
Van een wereld waar iedere vrouw durft te leven vanuit haar hart.”

Marije de Jong

Ik droom van een wereld waarin gevoel wordt gezien als kracht.
Van een wereld waar iedere vrouw durft te leven vanuit haar hart.”

Marije de Jong

Ik ben Marije

Ik ben Business Flow Coach & Reiki Master. Ik vergroot vertrouwen, gevoel en inzicht door te werken met energie, gevoel en mindset. Al sinds 2014 help ik vrouwen om diepgaander in contact te komen met zichzelf.

Mijn Visie

Het is mijn visie dat vrouwen steviger staan in het leven en ondernemen, wanneer zij in contact staan met hun eigen energie, gevoel en kracht. Daarvoor mag je gevoel (veel) meer gaan omarmen als jouw kracht.

We mogen gevoeligheid niet alleen meer accepteren, maar juist ook benutten. Want vanuit die kracht kan je prachtige dingen creëren. Vanuit die kracht kan je naar je doel navigeren. Vanuit die kracht ga jij jouw toegevoegde waarde uitdragen. Vanuit die kracht kan jij daadwerkelijk anderen verder helpen.

Durf je licht te ontdekken. En durf daarvoor te gaan staan. Des te steviger zul je gaan staan.

 

Mijn waarden

Mijn Hartmissie

Ik help sensitieve hart-onderneemsters om in hun kern te voelen wat ze te doen hebben op deze wereld. Zodat jij niet alleen een licht verlangen voelt, maar krachtig en vol vertrouwen jouw purpose kunt omarmen. Op deze manier ontstaat jouw innerlijke stevigheid, gedragenheid en diepe vertrouwen.

Mijn werk is erop gericht dat jij meer bij jezelf komt. En minder afhankelijk wordt van de externe wereld en markt om jou heen. Als je dicht bij jezelf staat, heb je meer kracht om je (beter) te uiten. Ik geloof dat jij steviger staat, als jij verbonden bent met je eigen gevoels-kracht. Er zit zoveel kracht in het durven voelen wie je in essentie bent. En wat jij de wereld in te brengen hebt.

Innerlijke Verbinding

 

Mijn werkwijze is erop gericht om jouw innerlijke kompas te vinden. Vanuit je gevoel en intuitie. Dit brengt jou een duurzaam vertrouwen. In jezelf. We werken aan een diepe verbinding met jezelf via gevoel, coaching en Reiki. Wanneer je die sterkere verbinding ervaart, geeft dat een innerlijk vertrouwen. Een gevoel van veiligheid dat je kan en mag hebben. Om controle te gaan nemen over jouw eigen (ondernemende) leven.

Innerlijke Stevigheid

 

Mijn werk brengt je meer bewustzijn over wat goed voelt voor jou. Heb je een stevige connectie met jezelf? Wat voelt goed en wat niet? Ik help je onderscheid te maken tussen ‘moeten’ en ‘willen’, tussen ‘denken’ en ‘voelen’ en tussen wilskracht en authentieke creatiekracht. Zodat je steeds weer opnieuw kan kiezen en ondernemen vanuit wat goed voelt voor jou. Dan kan je bouwen vanuit een stevig voelende balans. Want niets voelt zo wiebelig als wanneer het niet bij je past. Innerlijke stevigheid is navigeren vanuit jezelf en jouw gevoel. En loskomen van de externe wereld, die jou laat wiebelen.

Stralen in de eenheid

 

Ik weet dat jij als sensitieve hart-onderneemster ook het grotere geheel ziet. Dat je voelt dat je een bijdrage kan en wilt leveren. En dat dit begint bij jezelf. We kunnen meer zachte kracht brengen in deze wereld. Uiteindelijk bestaan we allemaal uit licht en liefde. Help eerst de verbinding met jezelf, waarna je ook anderen en de eenheid waarin we leven kunt liften. Ik vind het belangrijk om je in contact te brengen met de belangrijkheid van jezelf en jouw werk. Omdat je hiermee het allerbeste van jou doorgeeft aan het grotere geheel.

Mijn verhaal

Ik groeide op in een rationele omgeving waar geen ruimte was voor mijn gevoeligheid. Jarenlang leefde ik vanuit mijn hoofd en liep daar in vast. Totdat ik wakker werd voor mijn intuïtie. Ik besefte dat er meer is dan alleen je hoofd, en dat je lijf en energie enorm belangrijk zijn om te ervaren wie je bent en wat je wilt.

Ik leerde hoe ik als gevoelige vrouw mijn energie kon beschermen waardoor ik beter in balans blijf. Mijn energie is de basis van alles, en dus mijn hoogste prioriteit. Het helpt mij om in balans te blijven, waardoor ik zuiverder kan voelen. Nu is mijn gevoel mijn kracht en help ik andere sensitieve  onderneemsters om dichter bij hun intuïtie te komen. En hoe ze de werking van energie kunnen gebruiken om het te laten stromen in hun lijf, leven en business.

“Innerlijke stevigheid groeit door verbinding met je eigen energie & gevoels-kracht”