Oshine is a beautiful creative multi-layout, multi-purpose wordpress portfolio theme with 18 unique demos. Oshine has been rated as one of the Best Portfolio & Photography themes in many popular blogs. We have carefully crafted each & every demo to ensure that a clean and modern design is carried through. Great design and Powerful features makes Oshine irresistible.

Follow Us

Copyright 2014 Brand Exponents All Rights Reserved

Ik droom van een wereld waarin gevoel wordt gezien als kracht.
Van een wereld waar iedere vrouw durft te leven vanuit haar hart.

Marije de Jong

.

Ik ben Marije

Ik ben intuïtief coach en soul connector en ik help hoogopgeleide vrouwen de reis te maken van hoofd naar hart.

Al van jongs af aan was ik erg intuïtief en gevoelig. Maar in de rationele en academische omgeving waar ik in opgroeide was er geen ruimte voor ‘vage’ dingen als intuïtie en gevoel. Mijn intelligentie werd gezien als mijn grootste kracht en het was alles wat ik kende. Ik ging studeren en ook hier was er vooral aandacht voor mijn ‘mentale’ prestaties.
Het zorgde ervoor dat ik steeds meer vanuit mijn hoofd ging leven en het contact met mijn gevoel kwijtraakte. Ik kreeg last van piekergedachten, angsten, (keuze)stress en uiteindelijk ook een burn-out.
Met terugwerkende kracht werd ik verdrietig. Om die gevoeligheid die nooit de ruimte kreeg, de innerlijke stem die vakkundig en kritisch de kop in werd gedrukt en het ‘weten’ wat er nooit mocht zijn.

Vanaf dat moment werd alles anders. Ik begon langzaam weer te voelen. In mijzelf, in mijn lijf en in mijn hart. Ik maakte de belofte aan mijzelf om mijn intuïtie serieus te nemen en nooit meer iets te doen wat niet goed voelt.
En langzaam begon mijn leven te veranderen. Ik voelde steeds beter wie ik was en wat ik wilde. Maakte steeds meer keuzes waar ik blij van werd en die mijn ziel voeden. De wijsheid die van binnen te vinden is, is overweldigend. Het geeft richting, rust en vertrouwen.
Ik leef het nu voor. Ik vertrouw volledig op mijn intuïtie. Ik heb en voel een enorme kracht en heb dit omarmd. Het is mijn hartmissie om ook jou in contact te brengen met je intuïtie. Om jou te laten ervaren hoeveel je eigenlijk al weet, als je maar durft te luisteren. Zodat ook jij kunt leven vanuit jouw ‘natuurlijke flow’.

Liefs,

Marije

Logo Natural flow coaching voor hoog opgeleide vrouwen

Wat ik doe

Als intuïtief coach en soul connector is het mijn hartmissie om jou weer in contact te brengen met je intuïtie. Omdat ik geloof dat intuïtie je vertrouwen, rust en richting geeft.

Mijn coaching is erop gericht om jouw innerlijk kompas te vinden, zodat jij weer kunt vertrouwen op je gevoel. Dit doe ik door hoofd (ratio) en hart (gevoel) te verbinden op zielsniveau. Alles wat ik daarbij doe is gericht op het vinden van innerlijk vertrouwen en verbinding. En op het creëren van bewustzijn en balans.

 

Contact
Blijf op de hoogte
Instagram
Contact

Marije de Jong
Life Coach Utrecht
Rocky Mountains 13
3524 XM Utrecht
+31 640072100
marije@naturalflowcoaching.nl