ZOMER MEET-UP 14 juli

Tap in op de overvloed energie van de zomer

Zomer Meet-up 14 juli in Utrecht

Tijdens de zomer bereikt de zon zijn hoogste punt. Energetisch gezien het moment waarop alles volledig in bloei en in het licht staat. Verbonden aan het thema Overvloed.

Tijdens de Zomer Meet-up komen we met een prachtige groep vrouwen bij elkaar om verder in te voelen en te openen op dit belangrijke thema:

 • Want wat heeft er het afgelopen (half)jaar allemaal mogen groeien en bloeien bij jou? En kan je dit volledig omarmen?
 • In hoeverre laat jij overvloed toe in jouw leven en business, en waar houd jij jezelf nog tegen?
 • Geef jij jezelf toestemming om jouw successen, rijkdom en overvloed te vieren? Of zit daar (onbewust) nog schuld of schaamte op?
 • En kan jij de overvloed die er (wel al) is wel zien, voelen en toelaten? Of ervaar jij vooral wat er (nog) niet is?

  Hier vieren we ook de yin-energie en zachte kracht

  Want wanneer de energie zijn hoogste punt heeft bereikt (yang), is het weer tijd om te verzachten, te ontspannen, los te laten, te koesteren en te verbinden. En bewegen we naar het donker van de winter. Daar waar nieuwe zaadjes, dromen en creaties ontstaan.

  Tijdens de Zomer Meet-up creëren we samen een krachtig energieveld

  Waarmee je met behulp van reiki, rituelen en intentiewerk dieper gaat intappen op dit belangrijke seizoensthema. En komen we bij elkaar om te verbinden, te delen en te vieren wat je het afgelopen jaar hebt mogen ontvangen en wilt blijven koesteren en voeden. Zodat je ook komend jaar kunt blijven oogsten.

  Voor wie:

  Deze Reiki verbindingsdag voor hart-onderneemsters is geschikt voor alle vrouwen die graag willen verbinden met zichzelf en andere onderneemsters.  En die nieuwsgierig zijn naar, of al werken met (reiki) energie. Het is fijn als je al met reiki werkt. Maar niet noodzakelijk voor het bijwonen van deze meet-up.

  De locatie:

  De Zomer Meet-up vindt plaats bij Goys Genieten. Een verborgen pareltje vlak bij Utrecht, waar we – zolang het niet regent – de dag buiten kunnen doorbrengen met de voetjes in het gras.

  Praktische informatie:

  Vrijdag 14 juli van 13:00-16:30 uur (omgeving Houten/Utrecht)
  Investering: 49 euro excl. btw
  Inclusief: zomerse afsluitende borrel (alcoholvrij)

  Aanmelden:

  Wil je graag kennis maken met mij, mijn energie, mijn werkwijze en de vrouwen waar ik mee werk, en/of heb je gewoonweg behoefte aan een inspirerende middag vol verzachting, reiki verdieping en verbinding met gelijkgestemde hart-onderneemsters? Meld je dan hieronder direct aan!

  (nog 2 plekjes beschikbaar)