business coach, business coaching, business coach Utrecht, vrouwelijke ondernemer, ondernemerscoach, vrouwelijke energie, business flow

Meld je hier aan om samen met mij te werken aan meer flow en business-ease in jouw bedrijf  

Om het ondernemen te leren masteren vanuit een fijne en hoge energie, waardoor jij jouw business verder kunt laten groeien en stralen!

Vul onderstaande vragen in om te kijken of het waardevol is om samen in gesprek te gaan.

Ja, ik wil graag maandelijks gratis tips en inspiratie ontvangen over ondernemen vanuit zachte kracht en een hoge energie. Ik gebruik je gegevens alleen om terug te mailen. Lees hoe ik omga met je gegevens in mijn privacyverklaring.

Deze klanten gingen jou voor

Marije heeft mij geholpen om nog meer te ondernemen vanuit mijn hart en intuitie! Inmiddels heb ik een heerlijk bedrijf, onderneem ik fulltime en ervaar ik ‘business ease’. Door het volgen van deze innerlijke wijsheid en plezier komen steeds weer de mooiste dingen op mijn pad. In mezelf en mijn business ervaar ik flow, ease, vrijheid en trek ik kansen, klanten en geld aan. Ik voel een diep vertrouwen en ervaar dat ondernemen vanuit de juiste energie leuk, makkelijk en luchtig is.

Jette van DuijnFabriek Authentiek

Iedereen heeft een verlangen, sommigen voelen het al een tijdje, anderen moeten er echt naar op zoek. Als ik dacht aan mijn verlangen dan ging ik stralen en voelde ik mijn lichaam tintelen. Echter hoe bracht ik dit naar buiten? En op precies dat moment maakte ik kennis met Marije. Door haar Business Flow traject te volgen heb ik naast mijn verlangen ook mijn krachten ontdekt. Het is alsof ik uit de mist ben gestapt en nu pas voel welke paden ik kan bewandelen. Wat ben ik dankbaar dat Marije op mijn pad is gekomen. Het voelt alsof ik huppelend door het leven ga, en ik weet zeker dat er nog vele mooie momenten in mijn leven gaan volgen!

Anne van Neerven  – Holistisch coach