Energy Master Coachtraject

Verdiepen en Masteren van jouw energie

Ik had behoefte aan iemand die mij kon helpen om nog steviger te gaan staan, om mijn verlangen te volgen en zo mijn eigen dromen te realiseren. Marije is mega gegrond, open, ontspannen en eerlijk. Door de coaching en Reiki heb ik nieuwe inzichten gekregen in persoonlijke belemmeringen en overtuigingen en heb ik nu manieren geleerd om hiermee te dealen. Het belangrijkste dat ik heb geleerd is dat naast je hoofd, je lichaam ook altijd aanwezig is en dat je hier altijd op kunt vertrouwen. Dat je jezelf kunt ‘helen’ door je emoties te erkennen en aandacht te geven. Het belangrijkste is dat dit coachtraject mij extra vertrouwen heeft gegeven bij het realiseren van mijn droom. Ik weet en voel nu dat ik op het goede pad zit.

Jette van DuijnFabriek authentiek

Het coachtraject met Marije heeft geholpen om op een dieper niveau te verbinden met mezelf. Waardoor ik nu heel goed weet wat ik wil, mijn energie goed kan beschermen en een diep vertrouwen voel in mijzelf en mijn kunnen. Met zachte kracht en een scherpe blik wist Marije me steeds opnieuw tot mijn kern te leiden. De Reiki is voor mij een enorm waardevolle aanvulling op het traject geweest en is echt een onderdeel van mijn leven geworden. Het heeft op diep niveau heling en vertrouwen gebracht. Het heeft niet alleen voor mijn persoonlijke ontwikkeling veel betekend, maar ook zeker in de ontwikkeling in mijn werk als vrijheidscoach. Reiki is nu een vast onderdeel van mijn eigen aanbod. Ik ben Marije nog elke dag dankbaar voor al haar prachtige lessen.

Kim SchollemaVrijheidscoach

“Als het blijft stromen in jou, blijft het stromen in je leven en business”

Herken jij je hierin?

N

Je bent coach, (alternatief) therapeut, yogadocent, masseur, of je werkt op een andere manier met mensen

N

Je werkt vanuit je gevoel en voelt een diepe missie om anderen te helpen

N

Je bent gevoelig en wilt vanuit zachte kracht jouw bedrijf opbouwen

N

Je weet dat jouw energie de basis is van jouw bedrijf, en wilt dit bewuster inzetten

N

Je wilt technieken leren om het (nog meer) te laten stromen in jezelf en je onderneming

N

Je wilt vanuit flow en ontspanning creëren en inspireren

 

N

Je wilt in balans blijven te midden van alle onrust en ruis

N

Je wilt vanuit liefde en vertrouwen je hartmissie volgen

N

Je wilt de beste versie van jezelf zijn, zodat jij jouw klanten het beste kunt geven

N

Je wilt leren hoe je krachtig in je eigen energie blijft

N

Je wilt zelf leren werken met (Reiki) energie, zodat je dit kunt inzetten voor jezelf, je bedrijf en voor je klanten.

N

Je wilt jouw intuïtie versterken zodat je nog zuiverder kunt voelen wat er nodig is in jouw bedrijf

Wat zou het voor je betekenen als je alle tools in handen had om jouw energie te sturen? Om stevig in verbinding te staan met je intuïtie en zuiver te voelen wat er nodig is?

Je niet af te laten leiden door alle ruis om je heen, maar vanuit liefde en vertrouwen kunt creëren en inspireren? Dat je de werking van energie bewust kunt inzetten voor jezelf, je klanten en je onderneming?

Hoe krachtig zou je dan staan in je leven en business? Hoeveel innerlijke stevigheid zou er dan zijn? En hoeveel gevoels-kracht en energie kan jij dan weer doorgeven en door teachen aan jouw klanten?

Voor wie is dit coachtraject?

Dit coachtraject is voor bewuste hartonderneemsters die vanuit hun gevoel en zachte kracht hun bedrijf willen uitbouwen.

Sensitieve vrouwen die hun gevoeligheid omarmen en hier nog steviger in willen staan.

Die weten dat zij zelf de basis zijn van hun bedrijf en graag willen investeren in een stabiele en duurzame basis.

En die graag zelf willen leren hoe ze de werking van energie kunnen inzetten voor zichzelf, hun klanten en hun bedrijf.

Wat levert dit coachtraject je op?

N

Meer flow in je lijf, leven en bedrijf

N

Inzicht in hoe je Reiki kunt inzetten voor jezelf, je klanten en je onderneming

N

En hoe dit blokkades, twijfels, angsten kan laten smelten (en helen) voor jezelf (en je klanten)

N

Het fundamentele inzicht in hoe je energie en emoties steeds positief kunt laden

N

Praktische tools om jouw energie te bewaken en op te laden

N

Sterker contact met je intuïtie zodat je zuiverder kunt voelen

N

Meer vertrouwen en innerlijke stevigheid

Over Marije:

Ik groeide op in een rationele omgeving waar geen ruimte was voor mijn gevoeligheid. Jarenlang leefde ik vanuit mijn hoofd en liep daar in vast. Totdat ik wakker werd voor mijn intuïtie. Ik besefte dat er meer is dan alleen je hoofd, en dat je lijf en energie enorm belangrijk zijn om te ervaren wie je bent en wat je wilt.

Ik leerde hoe ik als gevoelige vrouw mijn energie kon beschermen waardoor ik beter in balans blijf. Mijn energie is de basis van alles, en dus mijn hoogste prioriteit. Het helpt mij om in balans te blijven, waardoor ik zuiverder kan voelen. Nu is mijn gevoel mijn kracht en help ik andere sensitieve  onderneemsters om dichter bij hun intuïtie te komen. En hoe ze de werking van energie kunnen gebruiken om het te laten stromen in hun lijf, leven en business. 

Energy Master coachtraject voor ondernemers (12-16 weken):

Dit coachtraject is een intensief traject waarin ik jou als onderneemster begeleid in het creëren van balans en flow in je leven en bedrijf. Je leert verschillende tools om met energie te werken.

Je krijgt toegang tot het online programma Master Your Energy, waarin je leert hoe je jouw energie stevig kunt neerzetten en beschermen.

Daarnaast ontvang je de Reiki 1 inwijding, zodat je zelf met deze krachtige energie kunt werken. (Naar behoefte is het mogelijk dit traject te verlengen met Reiki 2). Je leert hoe deze energie werkt en hoe je dit kunt inzetten voor jezelf, je klanten en je bedrijf. Hierna heb je de Reiki 1 graad behaald.

Tijdens deze twaalf weken wordt je door mij ondersteund door coachsessies en Reiki behandelingen op afstand.

De coachsessies zijn erop gericht om jouw zachte kracht als hartonderneemster te vergroten en hier meer vertrouwen en stevigheid in te creëren. Ook gaan we kijken waar jij jouw gevoel(igheid) nog meer in kunt zetten als kracht en hoe je hierin nog meer contact kunt maken met jouw intuïtie.

Daarnaast leer je een stevige energetische basis te creëren voor het werken met energie. Na de Reiki 1 inwijding leer je hoe je met Reiki kunt werken, en hoe je dit kunt inzetten om het te laten stromen in je lijf, leven en bedrijf.

Het werken met Reiki werkt op verschillende niveaus door. Op fysiek niveau ontspant het en helpt het je energie weer in balans te brengen. Op mentaal niveau helpt het je om belemmerende overtuigingen en patronen los te laten, waardoor je betere en bewustere keuzes gaat maken voor jezelf. Op emotioneel niveau worden oude emoties die zich hebben vastgezet in je systeem losgelaten, zodat de energie weer gaat stromen. Op spiritueel niveau wordt de verbinding met je intuïtie versterkt, waardoor je hier meer op gaat vertrouwen en krachtiger op kan koersen.

Echt een aanrader! Middels Reiki en de fijne coaching van Marije, lukt het mij nu om rust te vinden in mezelf, om even dat hoofd een beetje stil te krijgen, om weer energie op te laden, om ontspanning te vinden in drukke momenten. Daarnaast is Marije gewoon een super lief, tof mens. Ik zeg, gewoon doen!

Mariska van DamOngewenst Kinderloos Coach

 

Door het coachtraject heb ik mijn innerlijke kracht weer gevoeld en is er in mezelf meer rust en vertrouwen ontstaan. Ik heb geleerd om mijn energie te beschermen, vaker stil te staan en vooral om te vertrouwen op mezelf en mijn gevoel. Ik keek uit naar iedere coachsessie en Reiki behandeling. Het voelde steeds weer als een cadeautje. Ook het zelf leren inzetten van Reiki is ontzettend waardevol voor mij. Ik had me geen beter coachtraject kunnen wensen!

Annemiek  – PGB begeleidster

Wat kan je verwachten?

Dit coachtraject kan je volledig online volgen. Het Master Your Energy programma volg je in mijn online academie. De coachsessies zijn via Skype en de Reiki behandelingen zijn op afstand.

De Reiki 1 modules kan je digitaal volgen en de inwijding vindt plaats tijdens een 1-op-1 livedag die online of offline plaats kan vinden. Na deze dag ontvang je een officieel Reiki 1 behandelaar certificaat.

Wanneer je geïnteresseerd bent in dit traject kan je mij mailen voor een gratis call. We maken dan kennis via Skype en kunnen dan samen bespreken waar jouw behoefte ligt en hoe we het traject het beste kunnen inrichten.

Vervolgens plannen we een eerste coachsessie in waarin we samen onderzoeken waar jij dit traject aan wilt werken.

Ook krijg je toegang tot het online programma Master Your Energy, waar je direct mee kunt starten.

 

Dit 12 weekse ondernemers traject bestaat uit:

N

Online programma Master Your Energy

N

Reiki 1 opleiding (evt aan te vullen met Reiki 2)

N

4 Coachcalls van 60 minuten

N

2 Reiki afstand behandelingen van 30 minuten

N

12 weken lang intensieve begeleiding bij het (energetisch) verstevigen en laten stromen van jouw business

N

Livedag waarin je de Reiki 1 inwijdingen ontvangt (online of offline)

N

Officieel Reiki 1 certificaat en reader

N

Toegang tot de online modules Reiki 1

N

Toegang tot de Online Reiki Cirkel (fb-groep)

N

Deelname aan een Reiki oefendag

Wat levert dit coachtraject je op?

N

Reiki 1 graad met officieel certificaat

N

Je leert hoe je vanuit zachte kracht jouw bedrijf kunt opbouwen of uitbouwen

N

Je intuïtie versterkt, waardoor je nog zuiverder kunt voelen wat er nodig is in jouw bedrijf

N

Inzicht in hoe je Reiki kunt inzetten voor jezelf, je klanten en je onderneming

N

En hoe dit blokkades, twijfels, angsten kan laten smelten (en helen) voor jezelf (en je klanten)

N

Meer flow in je lijf, leven en business

N

Een stevige verbinding met je hartmissie, je bedrijf en je klanten

N

Meer energie, rust en vertrouwen in jezelf en je business

N

Vanuit flow en ontspanning creëren en inspireren

N

Het fundamentele inzicht in hoe je energie en emoties steeds positief kunt laden

N

Een krachtige energie balans