Business Coach traject

Ondernemen vanuit flow en business ease

Marije heeft mij geholpen om nog meer te ondernemen vanuit mijn hart en intuitie! Inmiddels heb ik een heerlijk bedrijf, onderneem ik fulltime en ervaar ik ‘business ease’. Door het volgen van deze innerlijke wijsheid en plezier komen steeds weer de mooiste dingen op mijn pad. In mezelf en mijn business ervaar ik flow, ease, vrijheid en trek ik kansen, klanten en geld aan. Ik voel een diep vertrouwen en ervaar dat ondernemen vanuit de juiste energie leuk, makkelijk en luchtig is.

Jette van DuijnFabriek Authentiek

Iedereen heeft een verlangen, sommigen voelen het al een tijdje, anderen moeten er echt naar op zoek. Als ik dacht aan mijn verlangen dan ging ik stralen en voelde ik mijn lichaam tintelen. Echter hoe bracht ik dit naar buiten? En op precies dat moment maakte ik kennis met Marije. Door haar Business Flow traject te volgen heb ik naast mijn verlangen ook mijn krachten ontdekt. Het is alsof ik uit de mist ben gestapt en nu pas voel welke paden ik kan bewandelen. Wat ben ik dankbaar dat Marije op mijn pad is gekomen. Het voelt alsof ik huppelend door het leven ga, en ik weet zeker dat er nog vele mooie momenten in mijn leven gaan volgen!

Anne van Neerven  – Holistisch coach

“Hoe meer je leert meebewegen met de flow, hoe krachtiger het stroomt”

Herken jij je hierin?

N

Je bent coach, (energie) therapeut, yogadocent, masseur, of je werkt op een andere manier met mensen

N

Je werkt vanuit je gevoel en voelt een diepe missie om anderen te helpen

N

Je wilt vanuit liefde en vertrouwen je hartmissie volgen

N

Je weet dat jouw energie de basis is van jouw bedrijf, en wilt dit bewuster inzetten

N

Je bent gevoelig en wilt vanuit zachte kracht jouw bedrijf opbouwen

N

Je wilt vanuit flow en ontspanning creëren en inspireren

1-op-1 Business Coaching voor sensitieve hart-onderneemsters

Jij bent een (startende) hart-onderneemster, die als coach, (energie) therapeut, of op een andere manier met mensen werkt. Je bent sensitief en gevoelig voor invloeden van buiten.

Je hebt zelf al een hele weg bewandeld (van hoofd naar hart) en voelt een diep verlangen om deze lessen door te geven en anderen te helpen met jouw mooie werk. Maar je loopt hierin nog tegen (te veel) belemmeringen aan om de business te realiseren die stroomt en straalt.

Je vind het lastig om:

N

(Voldoende) geld te vragen voor jouw dienst

N

Jouw doelgroep te omschrijven en wat jij hen (aan) te bieden hebt

N

Jouw energie gefocust te houden op je verlangen ipv alles wat ‘moet’

N

Te groeien in de juiste vaardigheden en mindset die helpen in het ondernemer-zijn

N

Jouw dienst en bedrijf te vermarkten en verkopen, omdat je hiervoor meer ruimte in mag/ moet nemen

Je wilt graag:

N

Vanuit zachte kracht jouw bedrijf opbouwen

N

Weten hoe je jouw klanten kunt bereiken vanuit zuiverheid en authenticiteit

N

Hoe je energetisch aantrekkelijk wordt voor klanten, zodat zij moeiteloos naar je toe komen

N

Hoe je de werking van energie kunt inzetten in het ondernemen (bijv. bij het lanceren)

N

Hoe je plezier en vertrouwen ontwikkelt in het ondernemen en in jouw bekwaamheid om anderen te helpen op het niveau waar je nu bent

Voor wie is het Business Coach traject?

Dit business coachtraject is voor bewuste hart-onderneemsters die vanuit hun gevoel en zachte kracht hun bedrijf willen uitbouwen.

Sensitieve vrouwen die hun gevoeligheid omarmen en hier nog steviger in willen staan. Die weten dat zij zelf de basis zijn van hun bedrijf en graag willen investeren in een stabiele en duurzame basis.

En die graag zelf willen leren hoe ze de werking van energie kunnen inzetten om het (nog meer) te laten stromen in hun bedrijf.

Wat levert dit Business Coach traject je op?

N

Meer plezier, stevigheid en vertrouwen in het ondernemen

N

Inzicht in de werking van energie en waar het bij jou stagneert

N

En hoe je deze energie weer in beweging kunt krijgen en houden

N

Stevige (money)mindset

N

Krachtige verbinding met je hartmissie, je bedrijf en je klanten

N

Vanuit flow en ontspanning creeren en inspireren

Over Marije:

Ik groeide op in een rationele omgeving waar geen ruimte was voor mijn gevoeligheid. Jarenlang leefde ik vanuit mijn hoofd en liep daar in vast. Totdat ik wakker werd voor mijn intuïtie. Ik besefte dat er meer is dan alleen je hoofd, en dat je lijf en energie enorm belangrijk zijn om te ervaren wie je bent en wat je wilt.

Ik leerde hoe ik als gevoelige vrouw mijn energie kon beschermen waardoor ik beter in balans blijf. Mijn energie is de basis van alles, en dus mijn hoogste prioriteit. Het helpt mij om in balans te blijven, waardoor ik zuiverder kan voelen. Nu is mijn gevoel mijn kracht en help ik andere sensitieve  onderneemsters om dichter bij hun intuïtie te komen. En hoe ze de werking van energie kunnen gebruiken om het te laten stromen in hun lijf, leven en business. 

Het Business Coach traject bestaat uit de volgende elementen:

 

Identiteit

Samen onderzoeken we jouw hartmissie. Wie wil jij graag helpen (jouw ideale klant) en wat kan je hen bieden. Waarom is het zo belangrijk dat jij doet wat jij doet? We gaan hierbij op zoek naar het hogere haakje; wat is de kern van jouw hartmissie? Maar ook; hoe wil jij jouw leven vormgeven en hoe past jouw business hier om heen. Welk verlangen is de drijvende kracht achter jou als mens en ondernemer.

Content & Communicatie

Hoe ga jij jouw verhaal en business delen en zichtbaar maken? We maken de shift van het idee van ‘reclame moeten maken’ naar ‘missie verspreiden’ en ‘helpen’. We kijken naar welke kanalen en middelen licht voelen voor jou. Hoe je hiermee kunt gaan werken om (meer) klanten (beter) te gaan bereiken. En hoe jij jouw boodschap vanuit echtheid en authenticiteit kunt over brengen.

Mindset

We gaan werken aan het ontwikkelen van een gezonde groei-mindset. Waardoor jij meer vertrouwen en stevigheid ervaart in het ondernemen. We gaan aan de slag met jouw angst en onderzoeken waar angst jou blokkeert en hoe je hier doorheen kunt breken. Ook ga je aan jouw eigen geld-mindset werken. Durf jij volledig voor jouw eigen waarde te gaan staan? En zo niet, wat is er voor nodig om daar in te groeien.

Aanbod/ product

Een aantrekkelijk en passend aanbod wat goed voelt voor jou, doet wonderen voor je zelfvertrouwen en laat de energie (weer) stromen in je bedrijf. Samen onderzoeken we welke mogelijkheden er zijn en welk aanbod, of combinatie van verschillende producten goed past bij jou en jouw business.  Ook werken we minstens 1 product helemaal uit en zorgen we ervoor dat je hier daadwerkelijk actie op gaat ondernemen. Door jezelf te stretchen en je angsten aan te kijken zal het steeds makkelijker worden om ‘spannende’ stappen en ‘leaps’ te nemen.

Intuitie, Flow & Energie

Wanneer je in verbinding blijft met jezelf en jouw innerlijke leiding, kan je erop vertrouwen dat je de juiste stappen zet in het ondernemen en dat de energie blijft stromen. We gaan werken aan jouw innerlijke verbinding en stevigheid. Hoe maak je telkens weer de verbinding naar binnen, om daar het antwoord op te halen, zonder ruis van buiten? Je leert hoe je de energie van geld, kracht en liefde vrij kunt laten stromen. En hoe jij (energetisch) aantrekkelijk en zichtbaar wordt voor jouw klanten.

Het coachtraject met Marije heeft geholpen om op een dieper niveau te verbinden met mezelf. Waardoor ik nu heel goed weet wat ik wil, mijn energie goed kan beschermen en een diep vertrouwen voel in mijzelf en mijn kunnen. Met zachte kracht en een scherpe blik wist Marije me steeds opnieuw tot mijn kern te leiden. De Reiki is voor mij een enorm waardevolle aanvulling op het traject geweest. Het heeft op diep niveau heling en vertrouwen gebracht. Het heeft niet alleen voor mijn persoonlijke ontwikkeling veel betekend, maar ook zeker in de ontwikkeling in mijn werk als vrijheidscoach. Ik ben Marije nog elke dag dankbaar voor al haar prachtige lessen.

Kim SchollemaVrijheidscoach

Door dit business coachtraject heb ik mijn innerlijke kracht weer gevoeld en is er in mezelf meer rust en vertrouwen ontstaan. Ik heb geleerd om mijn energie te beschermen, vaker stil te staan en vooral om te vertrouwen op mezelf en mijn gevoel. Ik keek uit naar iedere coachsessie en Reiki behandeling. Het voelde steeds weer als een cadeautje. Ik had me geen betere coach kunnen wensen!

Annemiek  – Energie therapeut

Wat kan je verwachten:

We starten het traject met een intakesessie (online), waarin we alle huidige vragen scherp krijgen en helder hebben waar we aan gaan werken de komende maanden.  Vervolgens plannen we een volledige dag samen en duiken we diepgaand in de elementen zoals hierboven beschreven (identiteit, content, etc.). Daarna volgen er nog twee Live dagen, waarbij we steeds een volledig dagdeel verder bouwen aan jouw business. Deze plannen we naar behoefte in. Ook plannen we in ieder geval iedere 3 weken een coach call (eventueel in combinatie met een Reiki behandeling op afstand ter ondersteuning van jouw proces). Tussendoor is er volop begeleiding via mail en whatsapp. Zo is er altijd een instant hulplijn wanneer je vragen hebt of wanneer je stagneert in je groei (zowel persoonlijk als zakelijk). Een aantal maanden na afloop van het traject hebben we nog een check-in. Waarin er ruimte is voor bijsturing en het afronden van ‘losse eindjes’.

Wanneer je geïnteresseerd bent in dit traject kan je mij mailen voor een gratis call. We bespreken dan samen waar jouw behoefte ligt en hoe we het traject het beste kunnen inrichten.

Dit 1-op-1 Business Flow traject (6 maanden) bestaat uit:

energetische bescherming, ondernemen, hsp, hooggevoleigheid, hoogsensitief, werken met energie
N

Online intakesessie

N

Kickstart Live dag

N

Twee extra Live dagen (dagdelen) voor verder bouwen aan jouw business.

N

Iedere 3 weken een coachcall

N

Reiki behandelingen op afstand. Om jouw proces te ondersteunen.

N

Begeleiding via mail en whatsapp tussen de coachsessies in

N

Check-in enkele maanden na afloop van het traject

N

6 maanden lang intensieve begeleiding bij het (energetisch) verstevigen en laten stromen van jouw business

N

BONUS: online programma Master Your Energy programma 

Wat levert dit Business Flow traject je op?

N

Meer plezier, stevigheid en vertrouwen in het ondernemen

N

Groei en flow in jouw bedrijf

N

Ondernemerskills en ondernemen vanuit jouw stevige energie

N

Een stevige (money)mindset

N

Een business die straalt en stroomt

N

Moeiteloos ondernemen vanuit een fijne en hoge energie

N

Inzicht in de werking van energie en hoe je deze in beweging kunt brengen en houden

N

Een stevige verbinding met je hartmissie, je bedrijf en je klanten

N

Een stevig fundament (zowel innerlijk als in je business) om verder op te door te bouwen

volg je hart - vertrouw op je gevoel - keuzes maken - burnout - stress - voor jezelf beginnen - ondernemer - zzp - intuitieve coaching - coach Utrecht