Gelukt!

Het gratis werkboek Master Your Energy is naar je verstuurd

Wat leuk dat je het gratis werkboek Master Your Energy hebt gedownload!

Wil je direct verder aan de slag met jouw energiebewaking?

Bestel dan nu het online programma Master your Energie met 10 % korting!

Gebruik kortingscode: Energiebescherming2020

Deze klanten gingen jou voor

Marije heeft mij geleerd hoe ik bewust kan worden van mijn eigen energie. Zodat ik nu beter met overprikkeling en mijn gevoeligheid om kan gaan. De tips en technieken zijn heel praktisch en direct toepasbaar. Ik gebruik ze nog regelmatig.

Madelon KempIntuïtief coach

Door de fijne technieken die ik van Marije heb geleerd, lukt het mij nu om rust te vinden in mezelf, mijn hoofd een beetje stil te krijgen, mijn energie op te laden en om ontspanning te vinden in drukke momenten.

Mariska van DamOngewenst kinderloos coach

Ik ben enorm onder de indruk van de expertise van Marije. Het is een feestje om van haar te mogen leren. Veel dank voor je hulp om te groeien.

Yolanda KetelYoga docent

Wil je dichter bij je gevoel komen en je energie bewaren, dan zit je bij Marije zeker aan het juiste adres.

Mandy IsraelMindset coach & healer