Over Marije

Life Coach Utrecht – Marije de Jong

In 2005 behaalde ik mijn Master-diploma Pedagogische Wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sindsdien heb ik op verschillende hogescholen en universiteiten studenten begeleid en gecoacht.

Life Coach Utrecht Wandelcoach wandelcoaching Natuurcoach natuurcoaching Utrecht

Marije de Jong Life Coach Utrecht

Doordat ik zelf ben opgegroeid in een academische omgeving waar geen ruimte was voor ´vage gevoelens´ of intuïtie weet ik als geen ander hoe moeilijk het is om naar die stem in jezelf te luisteren wanneer de ratio zo overheersend is. Toen ik in 2013 tijdens een retraite in contact kwam met mijn intuïtie, viel alles op zijn plek. Ik ervoer de rust en zekerheid die je intuïtie je kan brengen en hoeveel je eigenlijk al weet, als je maar leert luisteren. Sindsdien zoek ik naar een goede balans tussen intuïtie en ratio in mijn leven zodat beiden kunnen samenwerken.

Nieuwsgierig naar hoe ik mijn intuïtie kan inzetten in mijn leven en werk begon ik in 2013 aan de geaccrediteerde coachopleiding Intuïtief Coachen bij IMC Mensontwikkeling. De NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) heeft deze opleiding geaccrediteerd op Europees level EQA (European Quality Award) op het niveau van Foundation. In 2014 behaalde ik mijn diploma en startte mijn eigen coachpraktijk in Utrecht waarbij ik als missie heb om hoger opgeleiden in contact te brengen met hun intuïtie.
Door mijn interesse in het werken met energie ben ik in 2014 begonnen met het leren van Reiki en geef ik vanaf 2015 behandelingen in mijn praktijk aan huis in Utrecht. Sinds 2016 mag ik mij Reiki Master noemen, wat betekent dat ik de hoogste graad in Reiki heb behaald.

Ik heb de vaste overtuiging dat iedereen kan leren naar de eigen intuïtie te luisteren en dat inzet hiervan het leven op alle vlakken positief kan beïnvloeden. Dit alles doe ik op een laagdrempelige manier, waarin gelijkwaardigheid en humor belangrijke voorwaarden zijn.

Nieuwsgierig naar wat intuïtieve coaching of Reiki voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Contact